try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Wednesday, June 1, 2011

Nak 2GB USB Flash drive percuma???

Anda nak 2GB USB Flash drive secara percuma??? Dahla comei, kiut-miiut, lovely, fantastic, sweet, percuma pulak tu.. Rugi kalau anda tak nak.. Masa terhad!! Jom baca selanjutnya kalau anda teringin nak memiliki cik Flash drive ni...



Tak mau cerita banyak... Meh tengok cik flash drive yang missz ceritakan ni..

taaaaaaaadaaaaaaaaaaaaaaaa...........



Comei kan?? Nak tau cara nak dapatkan secara percuma?? Klik gambar kat bawah ni...


3 comments:

cik muny said... Best Blogger Tips

missz . cik dh klik tp konpius la x tau kontest 2 cm mana. explain plez

MiSsZ said... Best Blogger Tips

mudah je cik.. mula2 cik upload je gambar cik yg paling cute kat tempat yg cik klik tu... adeh, pening lak ayat missz ni..

1. cik klik kat tempat yg missz suh klik
2. ada bahagian enter contest, klik situ
3. cik isi data cik
4. upload la gambar cik yg plg cute
5. siap!
6. nanti diorang akan inform cik tindakan seterusnya..
7. bila cik masuk ke peringkat yg lebih tinggi dan emerlukan vote, just iinfor misz.. nanti missz vote cik ok.. and missz akan wat entry supaya orang2 yg baca blog missz pun akan vote cik and sesiapa jer yg masuk contest tu melalui page missz ni.. ok?? tapi kena inform missz la.. nanti missz tak tau lak..

ok dear??? GUd Luck honey!!

cik muny said... Best Blogger Tips

cik dah join . hehe malu