try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Sunday, May 8, 2011

Mai JOIN Pengkomen TerHEBAT di MiSsZ GaRdEN

Salam ...

MiSsZ teringin lak nak wat ni.. Jom JOIN ramai-ramai!!!
MUDAH sahaja... Jadilah Pengkomen TerHEBAT di MiSsZ GaRdEN!!


MiSsZ bagi tempoh 2 bulan (5.3.2011 - 5.5.2011)
Hadiah akan diupload kemudian gambarnya...

Setakat ni MiSsZ sediakan 3 hadiah.. Tapi kalau penyertaannya hebat dari pengunjung MiSsZ GaRdEN, hadiah akan ditambahkan jumlah dan nilainya..Marilah Join dengan seikhlas hati yer...

Terima kasih kepada yang sudi JOIN!! MiSsZ CAYANG kamu!!!

Untuk mengetahui rangking semasa anda, cek kat sidebar MiSsZ (Pengkomen TerHEBAT). Lagi banyak anda komen, lagi tinggi peluang anda untuk memenangi hadiah yang lebih menarik..

Ini adalah STiCKY NOTE, scroll ke bawah untuk baca entry terbaru...

145 comments:

FurBall said... Best Blogger Tips

nih komen secara palin banyak or terpanjang nih??ehehehe

TaufiqHafiidh said... Best Blogger Tips

kita mengomen smpai pagi....yeahhhhhhh

MiSsZ said... Best Blogger Tips

Salam semua...

Opss ... missz lupa habaq noh...

Ni komen terbanyak la.. Kalau nak tengok senarai calon-calon pemenang leh tengok kat sidebar ni.. Bahagian Pengkomen terHEBAT..

Cth: Pada 9.51 am ni, tempat pertama Cik lola (6), kedua dikongsi oleh AdiaLuze (3) dan FurBall (3)...

Hadiahnyer gambar MiSsZ akan upload pada hari Jadi MiSsZ ni (13 april 2011). Yang Missz berani cakap hadiahnyer anda takkan meyesal, InsyaAllah...

Gud Luck.. kalau kuantiti komen anda amat memberansangkan , MiSsZ akan tambah nilai dan kuantitinya.. hehehe..

yaya said... Best Blogger Tips

cmne nak join meyh ?
kene wat any entry bout tiz or simply cmment byk byk byk ?

MiSsZ said... Best Blogger Tips

Senang jer nak join ...

Tak perlu wat en3 atau iklan kat sidebar anda... jadi follower pon MiSsZ tak wajibkan, tapi kalau dah jadi follower or add kat blog list awak, senang la nak view blog MiSsZ, senang awak nak komen... Cara nak join just komen banyak2 sehingga nama anda tersenarai kat atas sekali kat bahagian pengkomen terhebat kat sidebar MiSsZ tu..

Gud luck!!

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

nak join =)
peserta ke brapa saya ni??

MiSsZ said... Best Blogger Tips

Nama Izzuddin tak tersenarai lagi dalam list pengkomen terhebat kat sidebar missz la... cuba izzuddin komen banyak2, pastu izzuddin tengok rangking izzuddin no berapa.. kena cek selalu yer.. takut ada lak blogger lain yang mengatasi rangking izzuddin nanti..

LyNn'Azlina said... Best Blogger Tips

sukanya nak join....laptop dah ok ni...lehlah koemn2 selalu...aritu wanmus buat gak pengkomen terbyk ni tp ranking lin sekejap jer kat atas..

cik lola said... Best Blogger Tips

yayyyy..cik msh ranking no 1..hehe..guling2 sni

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@cik lola

Tahniah cik kerana mengekalkan rangking pertama.. Yang MiSsZ dapat janjikan, hadiah pertama nilainya melebihi RM 50..mungkin 60,70,80,90,100... InsyaAllah kalau MiSsZ panjang umur..

нαηιмQαtяυηηα∂α said... Best Blogger Tips

waa cam best ni.. pasni nak komen banyak2.. err nak tanya.. kalau satu entry ada komen banyak kali dikire tak?

LyNn'Azlina said... Best Blogger Tips

hai misz..leh tak lin nk suggest spy misz buang yg word verification tu kalo nak komen..hehe..sng sikit nk komen2 ni

LyNn'Azlina said... Best Blogger Tips

@нαηιмQαtяυηηα∂α

nk tny gak gtu..tpnya sy dah komen 3x kat entri ini..hihi

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

wa,dah 14 comment dah yg no 1...hehe =)
jemput baca blogsy n komen jugak tau...

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@?a???Qat????a?a

Dikira, asalkan jangan yang sama atau pun yg nampak macam tak komen..

Cth: Saya setuju gak.
Betul tu

Yg ni nampak sangat tak berapa nak komen.. hehehe...

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@LyNn'Azlina

Thanks atas cadangan tu.. suggestion accepted.. Hehhehe...

Wah, ranking no 2 yer!.. Tahniah!!

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@iZzuDdin

Skrang no 1 dah 18 dah... sempat lagi nak kejar tu izzuddin.. hari tu MiSsZ pergi page izzuddin, tapi lom ada en3 pon.. tu yg MiSsZ tak komen apa2.. Pasni MiSsZ jenguk lagi yer..

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

bes nie..
nak join jgk..
leh?

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

wah..
besnye hadiahnye..
lg smngt nak join nie..hehe..
folo u~

ummiaqeef said... Best Blogger Tips

hai...wanna join this..hehe..salam kenal from me..tq sudi singgah my blog..

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@SyUhAdA

Thanks syuhada sudi join ... Kena usaha lagi.. Cik lola kita makin bersemangat nak kekalkan kedudukannya.. hehe...

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@ummiaqeef

Thanks sebab sudi join.. salam kenal gak.. saya memang suka explore blog orang ni.. hehhe...

cik lola said... Best Blogger Tips

hehe..xcited msok contest..cik pun join contest kat blog len jugak..bosan xder apo nak dibuek :)

~ princess villa ~ said... Best Blogger Tips

hehe .. cik lalo mmg best la, suke komen2 ..
nk jd pesaing cik lola lar .. boleh x?
haha .. :)

cik lola said... Best Blogger Tips

kiki..jom3...kite race nak...jd minah rempit :)

~ princess villa ~ said... Best Blogger Tips

haha .. ala,
bru perasan cik lola da comen pai 51 !
jauh g nk kejar .. kihkih :)

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@~ princess villa ~

Tu dia... Cik lola kita penuh bersemangat ajak Princess villa kite merempit...

Memang jauh nak kejar 51 komen tu.. tapi takpe yer princess villa, awak panas enjin dulu.. pastu try your best merempit ngn cik lola.. usaha tangga kejayaan.. hehehe.. HIDUP REMPIT!!!

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@cik lola

Cik pakai helmet lek lok ye... takut terbrek mengejut, jatuh tergolek lak... hehehe.. report kat family princess villa nanti,ajak anak dara org merempit..hehhee

xcyber said... Best Blogger Tips

mcm best jer...

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@missz: tu ar..kna usaha lg..nmpknye cik lola still mndahului..hehe~

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@am:aah..mmg bes..jom la join..~

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@ciklola: besnye..bleh slalu komen..syu nnti cuti sbulan..mybe x on9 kot..

cik lola said... Best Blogger Tips

@Syuhada :hehe cik ni mmg giler on9 n terjah blog mmber n drop komen...time da msa jer..klau x cik pon x brkesemptn nk on9

xcyber said... Best Blogger Tips

waaa..adiah ape ek?

MiSsZ said... Best Blogger Tips

13 april nanti MiSsZ bgtau hadiah per.. tapi nilainyer untuk tempat pertama melebihi RM 50.. mungkin mencecah RM 100 nilainya.. tapi bergantung kepada penyertaan hebat tak hebat.. Tapi memang cobnfrm lebih dr RM 50 nilai hadiah!! Apa tunggu lagi.. jom join..

xcyber said... Best Blogger Tips

hehe contest ke nie??
whoaa.. nk no.1 boley?

cik lola said... Best Blogger Tips

jom2 bramai2... :)
kite kasi support blog mmber2

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@xcyber

Kire cam contest gak ler.. boleh jer..

Bagus! Leh beri cabaran kepada Cik Lola kite.. hehhe.. cik lola begitu gembira dengan prestasi die sekarang.. jangan2 die bangun tdo esok die di ranking ke2.. Gud luck buddy!!

xcyber said... Best Blogger Tips

owh mcm tu ek.. x pe la..kalau adepeluang ade la.. lg pun am ade join 3 4 contest lg.. x tau leh support ke x

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@cik lola

Fuhhh.. ada lagi..ingat cik dah tidoq..merempit memalam best ek..hehe.. thanks cik.. kuat support MiSsZ..

cik lola said... Best Blogger Tips

msa cik tido mmg kurg smnjak jd student..sb bz stdy sbil brbloging

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

wa...
mana bole ni stdy sambil berbloging...
xmasuk nnt =)
keje sambil berbloging xpe...
heheh

cik lola said... Best Blogger Tips

@izzudin :xper..lg berkat..hehe

kay_are said... Best Blogger Tips

ade lak contest camni ye.. lain dari yang lain betul ni.. hee

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

jom join sama kay_are...
sambil2 ble tmbah kengkawan on9 =)

cik lola said... Best Blogger Tips

btol2..skong sngt..prizes bkn pkra utma..yg pntg kite brmh msra dgn sume blogger n tuka2 pndpt

xcyber said... Best Blogger Tips

lambat lg kan tarikh tutup contest nih ?

cik lola said... Best Blogger Tips

smpai 5.5 .2011 ni

xcyber said... Best Blogger Tips

laa lambat lg rupenyew..
sure top 1 akan 500+ =)

cik lola said... Best Blogger Tips

ahaha..kite brdoa je la yeop ye..boleh ke miszzz :)

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

xcyber + missz >>
cam xterkalah je dah cik lola kita ni kn??

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

cik lola >> kasi la kitorang can ckit bg cucuk2 total komen tu =)

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

kay_are >> erm,xjadi join ker?senyap je...

cik lola said... Best Blogger Tips

@izzudin : hihi...cik pob balun komen bnyk2 mnggu ni je..sb mnggu dpn cik dh start bz dgn exhibition n exam..rse nye mgkin klau trlmpau bz stop join contest ni...lgpun contest ni kn dateline die lmbt lg..cik dh start bz tahap tenuk start next week onwards

cik lola said... Best Blogger Tips

misz..cik nak share info pntg..kat sape blogger yg dh klik HB atau nuff kat blog len , jgn tulis kat cbox "klik nuff, klik HB"

t account kene banned..siyesly

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@cik lola

Uiks.. dasyatnyer.. mana cik tau ni?? Tapi logik gak, sebab sekarang ni memang tend camtu.. jadi diorang bayar klik for nothing la kan? rugi lak kalau kite jadi advertiser cam diorang.. missz tak bagi org tulis kat shoutbox sebelum ni sbb missz tak alert sbox.. missz suh bagi kat komen churp2 tu.. tu kena band gak ker?? lagipun missz tulis gak sapa yg nak suh klik balik bgtau kat komen tu.. kena band gak tak camtu??

cik lola said... Best Blogger Tips

2 x sure..tp rse nye nuff dgn HB dpt detect jugak rse nye

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@cik lola

Mana cik tau? cik punyer kena blog ker?

pzah said... Best Blogger Tips

wah! macam best je ni.. kena la bertapa siang malam pagi petang kat blog ni sbb nak mengomen.ekekeke

pzah said... Best Blogger Tips

tapi sblm tu nak tanya.. hanya perlu komen je kan. tak perlu buat entri bagaikan kan kan? dan komen entri dulu diambik kira jgk ke?

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@cik lola


Ala... Cik bz ke nanti.. jenguk2 la taman MiSssZ ni.. kalau lama tak siram bunga mati nanti.. huhuhu...

@izzuddin
Cik lola bagi can kat sume suh jadi pendamping dia.. PENDAMPING?? opss..

@syu
senyap jer.. study week ek?? k, study2.. gud luck exam.. Untuk cik pon.. biar menang dua2, study n contest!!

@Pzah
Welcome sis!!! Tak perlu en3, just komen jer.. Entry terdahulu pon diambil kira..

fiezah91 said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
toyolkiut said... Best Blogger Tips

wah..
pyh nk celen tu..
depa dh bnyk point dh..
hehe..
Tk br nk merangkak cm kura2..
btw, TK br first time sampai sini..
blog yg menawan..
wiwitt..

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@fiezah91

Aik, knape delete komen ni??

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@pzah

Tahniah2.. kuat semangat pzah yer.. nape senyap jer skrg? tak nak berada di tangga teratas??

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@toyolkiut

Thanks TK, coz sudi dtg melawat MiSsZ..

Hehehe.. boleh punya celen.. pzah dalam 1 hari jer dia boleh wat hampir 50 komen.. kagum,kan?? yg penting, perlu ada semangat dan keyakinan..

Kalau Sudi, TK join la LUCKY DRAW.. yg ni tak payah komen byk2.. just ikut syrt kat en3 yg MiSsZ tulis tu.. kalau wat secara kreatif leh dapat 2 hadiah.. join yer.. Thanks..

pzah said... Best Blogger Tips

@MiSsZ
hehehe.. bukan senyap.. ada je.. cuma blm sempat menerjah.. bz.. hehe

pzah said... Best Blogger Tips

@toyolkiut
hehe..boleh je dpt point byk tu.. komen entri lama2 dulu.. jadi point tu bertambah la..hehe

pzah said... Best Blogger Tips

@MiSsZ
heehee.. dimana ada kemahuan disitu ada highway..kebetulan xda apa nak buat dan nak dptkan point yg paling ats.. tu komen hbs-hbsan.hehe

cik lola said... Best Blogger Tips

@pzah ; hehe...welcome to da contest :)

cik lola said... Best Blogger Tips

@misz : dh slow down kan frekuensi brblogwalking sb bz dgn assigment n exam :(

cik lola said... Best Blogger Tips

@TK : welkem2...:)

pzah said... Best Blogger Tips

@cik lola
hehe.. terima kasih terima kasih... ekeke :P

pzah said... Best Blogger Tips

@cik lola
hehe..xpe xpe.. tarikh tutup kontes ni lama lagi.. hehe.. :)

pzah said... Best Blogger Tips

@cik lola
hehe.. nuff dpt detect kalau org suruh klik.. jd hati2 sbb tkt kena banned

pzah said... Best Blogger Tips

@kay_are
tu kan kr..lain dr yang lain betul kontes ni.. menarik lak tu sbb perlu komen je

pzah said... Best Blogger Tips

@~ princess villa ~
hehe..jom kita bersaing dengan cik lola :P

cik lola said... Best Blogger Tips

@pzah : hehe btol2.. :)

cik lola said... Best Blogger Tips

@pzah : haah..cik pun dh lma tau sb da geng blogger cik yg bgtau psl ni..ati2 :)

cik lola said... Best Blogger Tips

@pzah : haah...sllu nye contest len sume ssh2..so ulun msok yg ni jer :)

cik lola said... Best Blogger Tips

@pzah : hahaha..jom3...meramaikan lg peserta contest ni :)

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: hehe..mmg skrg kena hati2 la.. hehe.. nanti tkt kena banned lak :)

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: hehe..selalu kontes lain mmg agak susah nak menang.. jadi join kontes ni je la..kot2 ada rezeki kat sini.. hehehe :)

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: hehe.. mmg nak meramaikan lagi yg join kontes ni.tp mcm kita dua je komen ni.. hehe :D

pzah said... Best Blogger Tips

isk..apa sal lak semua komen double publish ni T_T

pzah said... Best Blogger Tips

furball: hehe.. komen paling byk tu bkn paling panjang.jadi jom join. hehehe

pzah said... Best Blogger Tips

taufiq: yeah! jom mengomen sampai pagi.hahaha

cik lola said... Best Blogger Tips

2 la psl ..geng2 yg len dh hilang ntah ke mana..myb diorang bz kot

cik lola said... Best Blogger Tips

myb sb line pzah x ok kot ??

cik lola said... Best Blogger Tips

btol2..asalkan komen yg mmbina

cik lola said... Best Blogger Tips

komen smpai lebam jugak..hehe

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: hehe.. mungkin kot diaorg bz.. masing2 ada hal sendiri :)

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: agaknya la kot line x ok.. adehai.. dr td asyik dc je T_T

pzah said... Best Blogger Tips

jom jom! komen membina sampai lebam.. hehe..

cik lola said... Best Blogger Tips

ooo..bru ingat yg syu ckp die bz exam..syu bile nk msok blik contest ni ?? rndu2..hehe

cik lola said... Best Blogger Tips

@pzah : ooo yeke..ptt la bnyk dc

cik lola said... Best Blogger Tips

smpai lebam cm panda

cik lola said... Best Blogger Tips

am , izzudin pon dh snyp..yuhuuu.di manakah anda

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: hbs exam dtg balik la dia nnt.. hehe..

pzah said... Best Blogger Tips

aah.. hehe.. tp harap la line ok ni.. kalau x sh nak on9. hehe

pzah said... Best Blogger Tips

hehe. jom2 komen sampai lebam.hehe..kalau panda tu lebam sgt.hehehe

pzah said... Best Blogger Tips

lynn azlina: hehe.. laptop dah ok tu jom la join.. :)

pzah said... Best Blogger Tips

xcyber: haha.. lbh dr 500 kot top komen tu nnt.hehehe

cik lola said... Best Blogger Tips

CIK DH TUKAR URL BLOG :)
http://cikmuny-thelipstick.blogspot.com/

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@cik lola

MiSsZ pun rindu kat syu.. semoga dia leh jwb exm dengn baik.. cik pon yer..

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@pzah

pzah and cik lola, insyaAllah lebih 500 kot.. Gud luck sis

cik lola said... Best Blogger Tips

@pzah : gud luck komen2 entry misz ek..cik cuti kejap sb fokus exam..huhu..beban jd budak medik..rse nak mati jer T___T

cik lola said... Best Blogger Tips

@misz : misz x mau majok2 tau..dh setle exam cik terjah blik blog misz..hehe

cik lola said... Best Blogger Tips

@pzah : i-allah klaui exam dh abis cik dtg blik trjah..tp x sekerap dlu kot sb nak fly g sarawak jumpe encik..hehe

cik lola said... Best Blogger Tips

klau tngk dr gaya myb lebih dr 500..1000 mungkin jumlah komen :)

cik lola said... Best Blogger Tips

misz psl "fraud clik" atau "sya klik kamu , klik la sya blik " x blh ltk kat komen jugak...so pendek kata mmg x blh promote..ape2 hal klau da info len cik bgtau :)

pzah said... Best Blogger Tips

@MiSsZ
hehe.. insyaAllah..hehe

pzah said... Best Blogger Tips

@cik lola
hehe..terima kasih..ekekeke..jgn cuti lama2 lak.. nnt xda pesaing lak.hehe

apa pun. gud luck kat exam.hehe

pzah said... Best Blogger Tips

@cik lola
hehe.. fly ke sarawak? kat area mana cik lola?hehehe..kot2 dkt nnt :P

pzah said... Best Blogger Tips

@cik lola
hehe..agaknya la kot sbb ni pun dah berapa ratus dah.hehehe

pzah said... Best Blogger Tips

@cik lola
hehe.. bgsnya share info ni.. :) apa pun, berhati-hati masa klik :)

cik lola said... Best Blogger Tips

@pzah : huhu..no problem

cik lola said... Best Blogger Tips

@pzah : area kota samarahan :)

cik lola said... Best Blogger Tips

@misz : dimanakah dikau?

si dara said... Best Blogger Tips

ehem2..cm kenal jer..hehehehe..hai missz

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@cik lola

missz di sini la sayang.. bz sikit..

ooo.. kota samarahan... byk keychain cantik kat situ..hehehhe.. missz tengah senyum ada makna ni tau cik..

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@si dara

hai si dara!!! cam kenai?? hehehe.. papepun, salam perkenalan dari missz, assalamualaikum.. takpe, kalau lom kenai, kita kenai2kan.. yg dah kenai, kita erat2kan..

si dara said... Best Blogger Tips

@misz : ala..sdh nye sb missz x knl :( cik folo (=

si dara said... Best Blogger Tips

heheheh...knl pun cik..2 blog akak cik..tolong dia wat bisnez hehe

Miss Annaz said... Best Blogger Tips

salam..
senang jer nk join rupanya..
kasi komen jer..
Ok gak tu...

Firdaus Kasim said... Best Blogger Tips

adik, npe x dpt buat widget tue.. cuba ikuti btul tutorial kt blog abg tue

Firdaus Kasim said... Best Blogger Tips

dah ok dah sy tgk? apa lg problem anies? awk edit sikit.. ada nama blog sy kt bawah tue.. awk buang

Firdaus Kasim said... Best Blogger Tips

sy x pasti masalah awk.. mungkin widget nie hanya dapat kesan org yg baru komen kot? sebelum widget nie diletak, dia x dpt detect org yg komen sebelumnya



-Pakej Lengkap Nuffnang-
Rahsia Terbongkar! Cara Sebenar Menjana Pendapatan Lumayan Nuffnang (Bahagian 1)

Rahsia Terbongkar! Cara Sebenar Menjana Pendapatan Lumayan Nuffnang (Bahagian 2)

xcyber said... Best Blogger Tips

sry am dah x join =(

aiman said... Best Blogger Tips

nak join,...........:)

pzah said... Best Blogger Tips

@cik lola
kat area KS? huhu..x jauh sgt tu.. hehehe

pzah said... Best Blogger Tips

@Miss Annaz
hehe..sng je tu nak join..jom meramaikan lagi :)

pzah said... Best Blogger Tips

@xcyber
apa sal lak x join dah? bz ke?hehe

cik muny said... Best Blogger Tips

npe am x join dah..ermmm x best la cm ni mmber2 lama xder

cik muny said... Best Blogger Tips

hehe..pzah dok area mana

cik muny said... Best Blogger Tips

dh lama xdtg sni..bnyak jugak peserta baru...slmt dtg u olss :)

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: aiyark.. duk kch.. area B.kitang :)

pzah said... Best Blogger Tips

mmg byk peserta baru..jadi kena gigih la mengomen lps ni cuma missz je jrg nak update entri

cik muny said... Best Blogger Tips

@pzah : yeke....t bile2 cik fly g sne blh la jumpe

cik muny said... Best Blogger Tips

pas ni missz kene rajin2 update..blh peserta terjah

fiezah91 said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
cik muny said... Best Blogger Tips

sume brdebar2 x tau bpe bnyk bilangan psot msg2..hehehe

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: hehe..boleh je..roger2 la ek kalo nak ke swk :)

pzah said... Best Blogger Tips

hehe..x lama lagik nak habis ni.. berapa agaknya komen yang berjaya dikumpul T_T

pzah said... Best Blogger Tips

missz: xda entri baru lagi ke ni? hehehe