try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Wednesday, July 13, 2011

Sumbangan resepi!!

Setiap surirumah memang selalu mengalami situasi ni..

"nak masak pe ye makan pagi ni"
"nak masak pe ye tengahhari ni"
"nak masak pe ye petang ni"
"nak masak pe ye malam ni"

Oleh itu, Missz nak minta tolong kepada anda semua, tolongla share resepi tak kira la pagi,teghri,ptg or malam kat MiSsZ.. Anto kat email yer.. missz.garden@yahoo.com.. nznti missz update kat entry.. missz akan bgtau sumber dari anda.. kalo boleh resepi tu anda pernah cuba.. sebab kalau dalam buku resepi memng byk..tapi bila cuba tak menjadi pun.. ssebab tu missz nak yg anda penah cuba.. kalau boleh, snap gambo sekali..

sebagai tanda terima kasih, sesiapa yg dah menghantar 5 resepi kepada missz di email, (untuk 2 orang pertama).. missz akan bagi satu keronsang di bawah:





Boleh pilih nak warna apa, asalkan masih ada stok... Kepada org yg ketiga anto, kena la bagi sekurang2nya tujuh resepi.. org ke4 dah seterusnya kena bagi sepuluh resepi.. hehe... boleh??? sesapeyg nak bagi satu pun takpe.. niatkan je nak kongsi ilmu.. plzzzzzzz... tolong missz yer.. sumbangan anda sangat diharapkan.. nak bagi sikit2 pun takpe... tak payah satu email 5 resepi pun takpe..

siapa leh bg resepi..bagi segera yer.. boring la, sama je resepi...

Keronsang pertama bakal diberi kepada Cikgu Tie (5 resepi)
Keronsang kedua dan ketiga bakal diberi kepada Tiefazatie @ ifa (12 resepi)
Keronsang keempat bakal diberi kepada??? (7 resepi)
Keronsang ke5 bakal diberi kepada??? (10 resepi)
Keronsang ke6 bakal diberi kepada??? (10 resepi)

Kalau malas nak email resepi, just emailkan link entry resepi anda, nanti missz copy and edit! Tapi send link ke email missz.garden@yahoo.com.. tak mau la send link di comment ni.. send ke email yer..tQ

KEPADA RAKYAT MALAYSIA, TOLONGLAH KLIK CHURP CHURP NI!!!
Iklan ni akan keluar di window lain, tak akan jejaskan window yang anda sedang baca.. kalau dah KLIK bagitau MISSZ!! Klik gambar ni tau!!
I LOVE U!!

17 comments:

AkieZecky said... Best Blogger Tips

resepi maggi kuah boleh?? huhu

pzah said... Best Blogger Tips

hehe..x reti bab nak bg resipi ni..mkn reti la..hehe :)

Cahaya Aina said... Best Blogger Tips

hehehe resepi an yg kuah kacang n lodeh tuh ok?

cik muny said... Best Blogger Tips

hahaha..megi kuah...stuju!!

cik muny said... Best Blogger Tips

klau cik bg resepi msti miszz rejek sb simple jek

cik muny said... Best Blogger Tips

blh la usha2 resepi pas ni...yummy

cik muny said... Best Blogger Tips

p/s: missz..nnti tngk inbox email kays..cik ada antar something :)

Cikgu Tie said... Best Blogger Tips

ini resepi Cikgu Tie yang missz minta.

Jom cuba:Resepi Cikgu Tie

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@cik muny

hahaha..ingatkan cik anto resepi..suspen jer.. ok2.. missz campurkN JER..dunt wolly

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@Cikgu Tie

thanks cikgu tie.. lom sempat masuk dlm en3 missz lg..tgh bz skit..

ok, dah dpt 5 resepi.. cikgu tie pilihla nak keronsang warna apa? macam dalam gambar kat atas.. kalo cikgu tie nak keronsang lagi, share resepi lagi tau.. nanti kasi alamat dan bgtau warna keronsng.. missz nak pos..

tiefazatie said... Best Blogger Tips

dear!ifa dh email nie..tp ifa bg link ke resepi tue terus.xpe ke?sbb tenet xok lg nie.huhu..

ifa guna email nie
pinkteddy84@gmail.com
tq!

cik muny said... Best Blogger Tips

hehehe..mmg best jugak men masak2 ni :)

Cahaya Aina said... Best Blogger Tips

dear nk share resepi kt email mana?

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@Cahaya Aina

email ni.. missz.garden@yahoo.com

cik muny said... Best Blogger Tips

best2..bnyk review psl resepi..blh praktis :)

cik muny said... Best Blogger Tips

missz da fb x ???nak add :)

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: hehe..blh la jadi chef lps ni.byk dah resipi di kasi ni.ekekeke