try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Monday, April 4, 2011

Bunga-bunga di GARDEN rumah MiSsZ (Episod 2)

Seperti yang dijanjikan.. sekarang ni MiSsZ nak wat sambungan episod 1.. lagi bunga2 kat Garden rumah MiSsZ.. tak mau buang masa lagi.. jom tengok...



Macam biasala.. mana nama bunga yg MIsSz tak tau, anda tolong habaq noh.. nanti MiSsZ update nama bunga yg anda bagitau, dengan nama2 anda gak sbg penghargaan sumber nama bunga tu..Kalau tanya ur mom mesti diorang leh jawab kot...

1. Bunga????


2. Bunga???
Tapi ni sejenis pokok asam batu 


3. Bunga????


4, Bunga???
Ni pun sejenis pokok asam batu



5. Bunga??
Ni sejenis orkid.. Namanya???


6. Bunga???
Ni sejenis buga kertas.. bunga kertas sebenarnya banyak jenis.. tapi MIssz tak pasti ni nama apa..hehe..


7. Bunga???



8. Bunga????
Ni macam sejenis orkid gak rasanya.. senang nak tanam ni.. mudah hidup...


9. Bunga?????



10. Bunga???
Sejenis bunga kertas.. namanyer??? tak sure.. kalau peminat bunga kertas, bgtau kat missz ye namanyer..


OK, MiSsZ harapkan semua tolong missz cari nama bunga2 ni yer.. thanks..nanti kita sambung ke episod 3..

Tengok lagi bunga di GARDEN rumah MiSsZ di SINI!


Klik Nuffnang ni yer,dont worry, ia akan dibuka di window lain.. Klik la, baca selanjutnye tentg iklan ni dengan hanya klik iklan di bawah...






4 comments:

nurul nabila bt medan said... Best Blogger Tips

banyak nye bunge kamu !
mesti segar bile bangun pepagi tu.:D

AkieZecky said... Best Blogger Tips

nak tukar nama missz garden ker missz bunga la pulak.. banyak benar bunganyer...

pzah said... Best Blogger Tips

bunga kertas tu mcm2.. x tau lak namanya.. hehehe

cik muny said... Best Blogger Tips

wanita dgn bunga mmg sinonim :)