try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Monday, April 4, 2011

Court tenis yang menakutkan

Anda suka main tenis?? Selalu main kat mana? Memang la court tenis, tapi court tenis di daratan je la,kan?? Nak tengok court tenis yang menakutkan?? Jom tengok...



Gambar ni Missz ambil dari email kawan missz.. sharing is caring...

Tu dia.. berapa tingkat la... kalau bola tenis jatuh.. kim salam je la nak ambik.. kena spare byk2 la bola tenis


Tapi, view dia memang classs....


Berapa ribu biji la bola tenis dalam laut tu...




Kalau Missz , memang tak leh nak main .. gayat!!


Diorang dok tengok bola jatuh ker?? Hehehe...

4 comments:

AkieZecky said... Best Blogger Tips

Nak ajak Rafael Nadal pi main tenis kat situ la..

AkieZecky said... Best Blogger Tips

Tapi seram la pulak.. gayat.. tinggi tuh..

pzah said... Best Blogger Tips

pergh! tinggi gila.. gayat wooo.. gila diaorg ni agaknya main tennis kat tempat mcm tu.. jatuh, naya je..hehe

cik muny said... Best Blogger Tips

errrr....mintak nyawa cm ni..ampunnn