try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Wednesday, April 6, 2011

gambar mia sara yang comei dan berbakat bersama lisa surihani

Orang yang takde anak, beria2 nak anak.. yg dah ada anak.. abaikan pulak.. kalau yang dapat anak secomei mia sara, dah la comei, petah berckap and pandai berlakon lak...rezekilah,kan?? Nak tengok mia yg tomei?? Klik read more!!



Missz cari gambar mia kat en.google.. thanks yer encik...



Ni mia n mama tomei lak..

Gambar kat bawah ni sangat special.. papa n mama mia...hehe.. but not da real one la.. becoming mungkin.. mia sara junior nanti muncul..


Ni family mia.. real ffamily tau.. bukan dalam citer!!

Klik Nuffnang ni yer,dont worry, ia akan dibuka di window lain.. Klik la, baca selanjutnye tentg iklan ni dengan hanya klik iklan di bawah...






11 comments:

♥CHaRa♥ said... Best Blogger Tips

cantik pic mia ni..;)

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@?CHaRa?

betui2!! missz suka sangat budak kecik ni.. comeeeei!! petah lak tu..

p/s: chara rajin masak tak? kalau ada resepi best, send kat email missz leh: missz.garden@yahoo.com..

nanti missz add kat entry missz and kredit to chara.. nak kumpul resepi la.. bosan asyik masak yg sama jer.. cari kat buku masak, try dulu, tak jadi pon.. kalau resepi yg org dah biasa masak.. yakin la sikit.. hhehe.. kepada kengkawan lain gak.. kalo ada resepi best, send kat email missz..

saharinasaharudin said... Best Blogger Tips

mia mmg comelll.
sgtt comel ^_____^

cinta siswi said... Best Blogger Tips

cumil amat..geram siswi tgk..
duk tonyoh2 je skrin lappy nie..hehe..

AkieZecky said... Best Blogger Tips

mia choomelll & cute...

aiman said... Best Blogger Tips

harus lah.. gaya keibuan tu ade kan..:)

pzah said... Best Blogger Tips

comel si mia ni.. hehe..suka tgk dia :)

cik muny said... Best Blogger Tips

omgg..comel..ciptaan tuhan...suke bangat kat miaaa..kisss kiss kiss

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: hehe..mmg comel kan mia ni.kalo depan mata mau kena pelok budak ni.huhu

cik muny said... Best Blogger Tips

pelok pakej dgn gigit2 pipi die

pzah said... Best Blogger Tips

hahaha.. cik lola, nak gigit blh tapi tkt kena saman lak ngn parents dia.hahahaha