try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Saturday, April 23, 2011

TERKINI Calon PEMENANG PeNgKoMeN TeRhEbAt di MiSsZ GaRdEN!

Ramai yang dah perasan yang ranking PengKOMEN TerHEBAT di MiSsZ GaRdEN ni dah tar waras kan?? hahaha.. am siap kata MiSsZ delete komen lagi tu.. hehe.. takde la.. apasal lak MiSsZ nak delete komen2 dari kawan2 kesayangan MiSsZ...Tak tau la kenapa makin lama komen kawan2 makin kurang.. dah tak berapa betui lak dia..ada wire tercabut kot. hahha.. So MiSsZ terpaksalah mengira secara manual.. huhuhu.. letih tau.. banyak kali kira supaya betui.. siap masuk dalam excel lagi tu.. nak nampak kemas and tak tersilap..



Ada tak kawan2 tau kat mana MiSsZ leh dapatkan widget top commentor yg ok??Mula2 widget ni beroperasi dengan baik.. tapi lama2 dia wat hal pulak.. kepada yg tau, inform MiSsZ segera yer.. kalau takde pun takpe, sebab MiSsZ dah kira secara manual..pedih mata mengadap komputer, siap kena kira berulang2 kali lak tu.. huhu... disebabkan sahabat2 tersayang ni, MiSsZ gagahkan jua. huhuhu.. terharu tak??

OK, pas ni cik lola @ cik muny dan mr. AMri boleh sambung mengomen di sini dengan senang hati yer..

OK, ni adalah senarai top 6 yang begitu bersungguh2.. terharu sangat dengan kalian.. luv u all la.....

1. Cik lola@cik muny (440 komen)
2. Pzah@fiezah91 (389 komen)
3. syu@peminat cerita korea (102 komen)
4. xcyber@amri@Mr. churp2 (89 komen)
5. izzuddin@bf datin B.. hehe.. sempat gosip lagi tu.. (80 komen)
6. Akiezecky@housemate Italy (73 komen)

Yang lain jangan risau yer.. MiSsZ dah catat dalam excel setiap org yang penah bagi komen kat MiSsZ.. cuma takdela MiSsZ masukkan semua dalam list ni.. kalau nak nama anda dimasukkan, kena la tambah lagi komen.. Meoww cat, anda ada 14 komen dalam blog ni.. tambah lagi yer.. meeeeeeeeeeeeeooww!!!

MiSsZ akan update kan ranking semasa yer.. kalau nak tau segera, kena kira sendiri la berapa komen yg anda dah ditambah.. tapi, dunt wolly yer, missz akan update.. cek je kat entry missz selalu..

19 comments:

cik muny said... Best Blogger Tips

errrr..knpa ek.jumlah komen cik kat side bar smkin brkuragan..konpius

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@cik muny

itula pasal.. missz pun takda jawapan.. missz dah kira manual.. yg dalam list en3 ni yg betui2..

dia konpius sebab cik tukar nama kot.. hehe...

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

wah..
syu top 3..
x dpt nak tgktkan sbb internet slow gler..sakit hati..huhu~

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@cik muny
yeke?
xpasan lak..hehe.
dah lme x dtg sni..~

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@MiSsZ
wah..rjinnye miszz kira manual..

MiSsZ said... Best Blogger Tips

wah.. bagus2 syu.. automatik jumlah komen syu dah jadi 105.. hehe..

terharu tak missz kira manual?? missz dah try guna widget lain.. tapi lagi teruk bilangan komen tu.. jadi missz terpaksa guna manual la.. takpela.. dah dekat nak bis tempoh dah...

pzah said... Best Blogger Tips

wah wah missz! hahaha.. rjin kira manual.. :) agaknya berapa jam kira manual?hehe

pzah said... Best Blogger Tips

@cik muny
aah kan..komius gak napa komen makin kurang..

cik muny said... Best Blogger Tips

@missz : owhhh..yeke..sian missz...xpe2...ingtkan missz delete ke atau pun sabotaj cik ke..hehe..grau je

cik muny said... Best Blogger Tips

@syu: syu cyg..jom la aktif blik..mmber2 lama bnyk dh x join dah..ape2 pon tahniah dpt top 3

cik muny said... Best Blogger Tips

@missz klau nak pkai pembantu kira semua 2 , meh upah kan cik..hehe

cik muny said... Best Blogger Tips

@pzah:sib bek misz dh explain..klau x konpius kami

AkieZecky said... Best Blogger Tips

owhhh... tempat ke 6... miss wat ganyak2 entry baru leh komen banyak2.. hehe

AkieZecky said... Best Blogger Tips

ehh.. calculator sebelah tu pening la tu.. rajin lak miss kira manual..

cik muny said... Best Blogger Tips

hihihi...upah pembantu la missz..

cik muny said... Best Blogger Tips

@akiezecky : xper..blh kejar lg no 1 2...kejo yeop kejo

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: hehe..kompius jgk sbb ada komen ilang.hahaha

pzah said... Best Blogger Tips

syu: hehe..jom2 kejar komen.ekekeke

pzah said... Best Blogger Tips

akie: tak payah tengok kiraan sebelah tu.. hehe..tunggu kiraan manual dari missz je.. jom cepat2 komen..hehe