try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Sunday, April 24, 2011

Keputusan pemenang MiSsZ GaRdEN’s BIRTHDAY LUCKY DRAW ???

Assalamualaikum.....

Mesti ramai ternanti-nanti akan keputusan MiSsZ GaRdEN’s BIRTHDAY LUCKY DRAW,kan?? Sorry2, MiSsZ bz sangat!! Birthday MiSsZ pun tak meriah.. huhuhu.. tak happy2 sangat pun.. tak sempat nak happy2..

MiSsZ belum wat cabutan lagi.. sebelum hujung bulan ni keputusan akan diumumkan.. Itu yg MiSsZ mampu janjikan.. sorry ye kawan2..

Untuk pertandingan SEGMEN KREATIF pun belum diadili lagi oleh MiSsZ sekeluarga.. semua kreatif2.. tak tau nak pilih.. Tapi keputusannya, pilih mana yg kami rasa paling kreatif lah yer..

Tapi,kan.... Macammana kalau pilihan MiSsZ tak sama dengan pilihan anda yer? Anda rasa mana yg paling kreatif?? Oleh sebab untuk SEGMEN KREATIF peserta2nya bersungguh2.. MiSsZ pun nak beri peeluang kepada pembaca2 blog MiSsZ GaRdEN yang tentukan pemenang SEGMEN KREATIF pilihan anda.. Tapi hadiahnya bukan gelang glitter tu.. itu yg pilihan MiSsZ.. untuk pemenang pilihan anda, dia akan dapat keronsang kecik 2 biji. setiap keronsang ada 2 rama2.. 4 beranak rama-rama semuanya.. 2 warna yg berbeza... hehe..

So,anda baca la semua entry2 kreatif mereka ni, kemudian bagi la pemenang pilihan anda kat ruangan komen entry ni.. kire macam undi la.. undi kat komen jer.. sms2 takde.. setiap orang pilih satu udah le.. banyak2 pening lak nak pilih nanti.. ajak le kengkawan mengundi sama yer... tunaikan tanggungjawab kita... sebelum 20 april la.. tepat 21 april, undian tidak dikira lagi.. pemenang pilihan anda boleh tau segera la kan.. tapi yg untuk pemenang pilihan missz, sebelum hujung bulan ni.. insyaAllah diumumkan dan hadiah sampai umah.. hehe... mana tau, kot2 pilihaan missz sama dengan pilihan anda.. bertuah si dia...

Jom, pilih siapa pemenang segmen kreatif pilihan anda!!

1. nabila
2. nana
3. anim
4. tiefazatie
5. mariah_smile
6. azie
7. Liyana Z


dah baca, tulis kat ruangan komen, anda pilih siapa tau..

45 comments:

AkieZecky said... Best Blogger Tips

happy besday Missz...

aNiM said... Best Blogger Tips

*undi diri sendiri (kakaka)

Liyana Z said... Best Blogger Tips

undi saya! :) Liyana Z

Fieda said... Best Blogger Tips

saya undi peserta no 3...Anim :)

nurul nabila bt medan said... Best Blogger Tips

alarh.semua nyer hebat la.
nabila undi semua yang masuk segmen kreatif uh !
=)

cempakakuning said... Best Blogger Tips

Saya undi no 6 -Azie

Cik Misi said... Best Blogger Tips

CikMisi / Niesabynie nak no. 6 boleh.. AZIE

ikram kantoi said... Best Blogger Tips

no 6 ! the best ever and ever !

toyolkiut said... Best Blogger Tips

TK pngundi berdaftar..
pangkah calon no.6..
azie!

azie said... Best Blogger Tips

azie nak undi dri sendiri la..hehe
no.6..

cinta nabella said... Best Blogger Tips

Farah undi NO.6-azie ..

ARyva Sebastian LauridzeN said... Best Blogger Tips

azie... I'm support u. :)

mama shifa said... Best Blogger Tips

vote azie no.6

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@AkieZecky

belated dah akie... hehe...

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@aNiM

boleh2.. kita pun layak mengundi.. walaupun diri sendrik..

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@Liyana Z

ajak kengkawan undi sekali la..

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@nurul nabila bt medan

tu dia... ni kalau mengundi politik kira undi rosak ni.. hehe.. ajak kengkawan mengundi..

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@azie

wah.. nampaknya undian tertinggi buat masa ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak pilih no 6.

AkieZecky said... Best Blogger Tips

tak kira la belated pon.. hehe... nak undi gak.. no 6

PinkUmmi said... Best Blogger Tips

PU undi peserta no.6...Azie

pzah said... Best Blogger Tips

hehehe..x tau nak undi sapa.. :)

mama tisya said... Best Blogger Tips

undi no 6 azie

Att said... Best Blogger Tips

undhi Liyana Z!

zulkafle said... Best Blogger Tips

datang undi no.7 :)

Cute MuM said... Best Blogger Tips

undi no.2 nana

irah chik2 said... Best Blogger Tips

undi no 7

taufikmaria said... Best Blogger Tips

adoyai.. ramainye pilih no.6. sy pun pilih no 6 + diri sendiri.. boleh?? hahaha

Syima Emi said... Best Blogger Tips

no.2 kak nana

Liyana Z said... Best Blogger Tips

huhu..tak ramai voter laaa..:(

tiefazatie said... Best Blogger Tips

alahai.kalah la tenet xde nie.
ifa undi diri sendiri la.kesian nie.haha

::nuRuLaDHar:: said... Best Blogger Tips

nurul datang nak undi untuk ifa : num 4. tiefazatie

~ngeeee

Ijah EmoTemo said... Best Blogger Tips

ijah undi no 4 for tiefazatie :D

pzah said... Best Blogger Tips

bila nak umum ni missz? hehe

cik muny said... Best Blogger Tips

rajin ek missz wat contest...mmg terbaik la missz..suke2..meriah

pzah said... Best Blogger Tips

hehe,,tu la kan.. rajin btl buat kontes.. x pts2 lak tu.hehe

Fadzillah Kamarudin said... Best Blogger Tips

saya undi peserta no 3...Anim

nanakimie said... Best Blogger Tips

undi no.3:)

♥Princess Delliza♥ said... Best Blogger Tips

princess undi anim.. no.3..

Nini D.. said... Best Blogger Tips

saya undi tiefazatie

Nini D.. said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
hafiz ali said... Best Blogger Tips

no. 4 !!

kerepekbayam said... Best Blogger Tips

tiefazatie

aRe-PeaK said... Best Blogger Tips

undi no 4..peace,,

Ika said... Best Blogger Tips

Undi no. 6. (: