try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Tuesday, April 5, 2011

Rumah batu atau rumah bukit?

MiSsZ teringin nak tengok dalam rumah di kampung ni.. Tapi tak dapat pulak gambar accessories dalam umahnyer.. Cuma dapat gambar dari luar je.. Jom tengok, mesti anda terpegun punyer!!!



Ni sebuah kampung di Afghanistan..














Amacam?? Kagum kan?? Kalau sesiapa yang pernah tengok gambar dalam rumah kat kampung ni, bagitau miSsZ yer...Ini MiSsZ ambil dari email yg kawan missz share.. Sharing is?? Caring maa.... hehe..

6 comments:

AkieZecky said... Best Blogger Tips

mesti sejuk jer dok lam umah...

pzah said... Best Blogger Tips

mcm best je duduk dalam rumah yg macam tu.huhu

cik muny said... Best Blogger Tips

siang panas kot..mlm myb sejuk grrr

cik muny said... Best Blogger Tips

kdg2 umah yg nampak simple ni lg cntik kan ..unik

pzah said... Best Blogger Tips

hehe cik lola: mana tau panas? ntah2 situ ada aircond.agagaga :P

cik muny said... Best Blogger Tips

hehehe...kalah umah cik