try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Tuesday, April 5, 2011

Origami love CINTA HATI yang macho

Kepada sesiapa yang sedang bercinta.. tak kira la dengan suami/isteri/pakwe/makwe/sahabat.. Mari belajar wat origami love ni..





Comei tak?? Eh, silap... macho tak??
Ini yang MiSsZ wat sendiri.. mudah jer.. budak tadika pun boleh buat...


Ini cara-cara nak wat love macho ni.. buat tau!! Bagi hadiah kat tersayang..


JOm2.. jangan buang masa lagi tau.. Jom2.. buat macam2 warna tau!!!

Klik Nuffnang ni yer,dont worry, ia akan dibuka di window lain.. Klik la, baca selanjutnye tentg iklan ni dengan hanya klik iklan di bawah...






7 comments:

AkieZecky said... Best Blogger Tips

dulu suka buat love kembar ngan duit RM2... sekrang dah lupa la...

pzah said... Best Blogger Tips

hehehe..selalu je buat benda ni dulu2 zaman sekolah.. ekekeke

cik muny said... Best Blogger Tips

hehe..cik x pnh tau nak wat love2 gune duit

cik muny said... Best Blogger Tips

lambat baca entry ni..klau x blh wat bnyk2 ltk dlm botol sempena tahun ke 4 cik kapel dgn enchek :(

pzah said... Best Blogger Tips

hehe cik lola lepas ni la buat ek.. ekeke.. sng je lagipun buatnya :)

cik muny said... Best Blogger Tips

mmg nak praktis...praktis make perfect

Anonymous said... Best Blogger Tips

The other day, while I was at work, my cousin stole my iphone
and tested to see if it can survive a twenty five foot drop,
just so she can be a youtube sensation. My
apple ipad is now destroyed and she has 83 views.
I know this is completely off topic but I had to share it with someone!


Also visit my webpage cheap oakleys