try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Monday, April 11, 2011

Tahniah kepada Follower ke 111!!! Iaitu Kak Pah dari PAHANG!!

Penantian telah berakhir!!



Tahniah kak pah kerana berjaya menjadi follower ke-111!!! Maaf lambat update.. missz bz sikit... untuk minggu ni bz.. huhuhu.. windu nak update.. byk nak tulis kat blog ni, tapi masa tak mengizinkan.. nanti missz curi2 masa gak yer.. promise..

Untuk kak pah, missz bagi hadiah sebelum hujung bulan ni yer.. wlaupun hadiah tak sseberapa , missz harap kak pah sudi menerima nya...

Ok, missz perkenalkan serba sedikit tentang kak pah yer...

Kak Pah berasal dari Johor tapi kini menetap di Pahang.. Kak Pah adalah seorang surirumah sepenuh masa dan merupakan ibu mithali kepada 2 org hero dan 4 orang heroin.. hehe... dan ini bermakna kak pah telah pun mendirikan rumah tangga.. hehe.. kak pah seorang yang jiwang gak.. layan novel.. kalau macam tu, missz kena jemput kak pah join segmen kreatif lucky draw missz ni.. rugi la kalau org berkarya kreatif tak join... leh bungkus hadiah sekali je nanti.. hehe...

Papepun, tq coz sudi follow blog missz yg tak seberapa ni.. Kalau nak kenai kak pah lebih lanjut, klik SINI!!

8 comments:

GiveAsh said... Best Blogger Tips

tahniah kak pah!!

Liyana Z said... Best Blogger Tips

waa..bertuahnya k.pah.

AkieZecky said... Best Blogger Tips

tahniah2.. lama missz menunggu.. hehe..

pzah said... Best Blogger Tips

wah! bertuah kak pah.. apa pun tahniah la jadi follower ke-111 missz..hehe :)

AkieZecky said... Best Blogger Tips

apa hadiahnyer missz?? hehe org lain dpt org laiun tya lak...

Hazrina Erin said... Best Blogger Tips

tahniah!!^^

cik muny said... Best Blogger Tips

wahhh..tahniah kak pah..bertuah gitu

cik muny said... Best Blogger Tips

pemurahnye missz bg adiah..hehe