try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Friday, April 1, 2011

Siapa Follower bertuah?

MiSsZ nak mencari seorang follower bertuah! MiSsZ pilih no. 111..






jadi, follower yg ke-111, anda dikehendaki print screen bukti bahawa anda adalah follower ke-111...Dan emailkan bukti tersebut kepada MiSsZ di missz.garden@yahoo.com.. Jika follower telah meningkat kepada 120, tetapi missz belum menerima email anda.. anda dikira tidak bernasib baik (hadiah anda dibatalkan) dan akan diberikan kepada follower lain yg nombornya akan ditentukan kemudian.. hehe..

Klik Nuffnang ni yer,dont worry, ia akan dibuka di window lain.. Klik la, baca selanjutnye tentg iklan ni dengan hanya klik iklan di bawah...






17 comments:

toyolkiut said... Best Blogger Tips

wah..
siapakah yg bertuah itu??

AkieZecky said... Best Blogger Tips

ala Missz dah follow la.. boleh ker unfollow n follow balik.. hahaha.. waiting for the winner

cinta siswi said... Best Blogger Tips

tggu lg 5 org..n siswi akn jdk yg ke 111..hehe..=)

AkieZecky said... Best Blogger Tips

cepat2.. x sampai la 111 kalo semua org dok tunggu no tu.. hehe

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@toyolkiut

hehhe.. tula, sapela yg bertuah tu.. tapi hadiahnyer takdela hebat sgt... hehe.. TK dah jadi follower,kan? TK tak join lagi,kan segmen kreatif lucky draw missz tu... bile nak join??

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@cinta siswi

hehhe.. nak tunggu yer cinta siswi?? kena cek selalu la kat blog missz.. takut terlepas.. jgn lupe wat bukti tau.. nanti burn macam tu jer kalau takde bukti. hehe.. join la segmen krettif lucky draw missz tu.. gelang glitter 3 layer tu.. tak teringin??

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@AkieZecky

itu la pasai akie.. siang tadi dah ade 105 follower, alam ni tinggal 104 jer.. ada yg delete kot.. nk tunggu gak.. tak bergerak2 r.. huhuhu...

AkieZecky said... Best Blogger Tips

haishhh... kita tunggu sapa yg kena.. masih 104.. semua org dok tunggu jer kot.. hehehe

meowww cat said... Best Blogger Tips

allaaa...dah ter'follow' awal...hmm...xde peluang la..

AkieZecky said... Best Blogger Tips

ishh x sampai2 lagi nie.. sapa la yg bertuah tu ek?? semua org dok pakat tunggu jer kot..

AkieZecky said... Best Blogger Tips

6 apr 2011 pukul 2310hrs.. dah 109.. lagi 2 org jer.. stay alert..

pzah said... Best Blogger Tips

dah folo awl2.. hehe.. nak unfolo boleh missz? ekekeke :P

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@pzah

alala.. tak aci la nak unfollow balik.. huhuhuhu... nampaknyer macam takde sape nak jadi follower ke 110.. sedih...

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@pzah

alala.. tak aci la nak unfollow balik.. huhuhuhu... nampaknyer macam takde sape nak jadi follower ke 110.. sedih...

AkieZecky said... Best Blogger Tips

Missz dah ada yg bertuah tu.. Imonmom.. congrats.... missz nak adiah gak.. haha

fiezah91 said... Best Blogger Tips

hahaha missz.. aci2 bukak pintu..ekekeke..x unpolo pun :)

cik muny said... Best Blogger Tips

alamakk..cik xdpt msuk sb dh folo awal :) xper..cik folo ikhlas