try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Friday, April 15, 2011

MiSsZ GaRdEN's BIRTHDAY LUCKY DRAW

Anda nak hadiah ni????


Gelang berlian putih dan ada glitter pelangi (3 layer)

Kalau nak, jom JOIN:


NAK JOIN??? KLIK di SINI


Klik sini ye.. Kalau dah klik MiSsZ punya Churp2 dan tinggalkan jejak di SINI!!



66 comments:

cik lola said... Best Blogger Tips

yayyyy!!cik pasti join..hehe..da chance nk menang x???

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

yeay~!
nak join jgk..~

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@cik lola
jom join sme2 cik lola..
mne tau ada rezeki,leh dpt gelang tu..~

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

tak leh nak tggl komen la kat situ..

syu tggl sni jelah link contest tu..

salam missz..

syu dah join ye..

http://syu90contest.blogspot.com/2011/03/missz-gardens-birthday-lucky-draw.html

tQ~

cik lola said... Best Blogger Tips

alamk..cik nk msok..tp x dpt clear idea lg psl contest ni..help me pleaz

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

wa...baru tau missz ada 2 blog... =)

erm,lamabat skit tau wat n3 tu...bz keje ckit...

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@SyUhAdA

Oh yeah.. syu dah join!!! tapi kan.. syu masuk simple entry je kan?? Tak masuk "SEGMEN KREATIF" kan?? Kalau masuk "SEGMEN KREATIF", hadiah gelang yg 3 layer.. lagipun syu berkemungkinan akan menang dua gelang..

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@cik lola

Jom masuk.. memeriahkan suasana..

Macam ni, kalau cik buat simple entry jer, MiSsZ akan wat lucky draw.. hadiahnyer gelang yg 2 layer tu.. tapi kalau cik wat entry kreatif yang menerangkan paling kurang 5 point (lagi lebih point, lagi banyak markah) tentang keistimewaan blog MiSsZ GaRdEN, Cik akan memenangi hadiah gelang 3 layer tu dan kalau rezeki cik murah, automatik cik dapat gelang 2 layer tu gak.. Kira macam gelang 2 layer tu missz bg pada sesiapa yg join LD ni tanpa wat kreatif entry.. Tapi klo yg rajin wat en3 kreatf tu, dia akan bersaing dengan org lain untuk menunjukkan kreativiti dia dalam mempromote MiSsZ GaRdEN..Jadi dengan usaha bersusah payah dia, MiSsZ bagi dia peluang untuk menang gelang 3 layer dan 2 layer tu serentak.. Ada pahaM??? Dan jangan lupa letakkan link blog MiSsZ GaRdEN.. Pemenang akan dinilai melalui kreativitinya mempromote MiSsZ GaRdEN!!Lain-lain syarat adalah sama macam simple entry.. klo tak paham gak, bagitau MiSsZ.. klo nak menang, kena selalu gerudi en3 lama2 MiSsZ, jadi baru tau apa istimewanya kat MiSsZ GaRdEN.. hehe..

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@iZzuDdin

aah.. ada 2..yg tu untuk contest and GA jer.. ok, jangan lambat sampai tarikh tutup lak.. Kang kempunan Datin B nak pakai gelang.. Masuk r SEGMEN KREATIF, untung2 dapat dua-dua gelang.. lagi seronok Datin B nanti.. Kalau simple en3, kena ikut nasib sebb missz akan cabut undi, tapi kalau SEGMEN KREATIF, itu memang dinilai ikut bakat Izzuddin sendrik.. So, lagi tinggila peluang untuk Datin B dapat gelang..

cik lola said... Best Blogger Tips

@misz :hehehe..ok2..dh phm..thx misz

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@MiSsZ
hehe..org 1st kan.*bangga jap*..
aah,msuk yg simple je kot..
x pndai nak wat kreatif2 nie.~

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@MiSsZ
ooh..mcm tu ke..
klau smpat, syu wat la ye..
skang dlm mode study week..~

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@MiSsZ
Datin B?
sape tu..hee~

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@cik lola
join tau lola..~

cik lola said... Best Blogger Tips

@izzudin:cik pon bru tau..x prsan slma ni

cik lola said... Best Blogger Tips

@syuhada : hahaha..tahniah2..smga brjya

cik lola said... Best Blogger Tips

@syuhada : datin B 2 pngrang jantung intan payung encik izzudin

cik lola said... Best Blogger Tips

cik x kompem nk join ke x sb bx da exam :(

xcyber said... Best Blogger Tips

cik missz , am x leh join la contest ni.. brg tuk girl.. hehe =)

cik lola said... Best Blogger Tips

@xcyber : xper..kasi je kat adik ke, mak ke..x pon bg kat cik pon okeys jugak

LyNn'Azlina said... Best Blogger Tips

lucky draw pun ada..sok nk joinla

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

wa...ni dah men gosip2 plak kt cni...hehe

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

missz >> alamak...xsempat2 lagi wat n3 dah ada contest laen...

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

syuhada >> pngrang jantung intan payung syuhada ni pulak sapa ?? hehe *mood busy body*

xcyber said... Best Blogger Tips

smua pakat nak buat post 3 4 5 6 kali dlm 1 masa tuk byakkan komen..tahniah2

xcyber said... Best Blogger Tips

am nak join tapii.. hehe x pandai nk buat post cantik2

cik lola said... Best Blogger Tips

@lyn : jom2 join..musz mmg baek hati bg adiah :)

cik lola said... Best Blogger Tips

@izzudin : aiks...nk ngorat syu ek....report kat datin t :)

cik lola said... Best Blogger Tips

@xcyber..kite blsah jer wat..untung2 jd yg brtuah..try da best

pzah said... Best Blogger Tips

gud luck. hehe..kalau menang hadiah tu bahagi dua tau..wakakaka :P

nora said... Best Blogger Tips

aku kah insan yg bertuah itu?? ;p

ENTRY HOT : Hari Ini Dalam Sejarah

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@nora

Nak tau bertuah atau tak, kena join la nora.. hehehe.. tapi kalau nak menang sebab bakat atau kreativiti, kena join SEGMEN KREATIF yer..

jom nora, join cepat2!!

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@xcyber

Am jangan pikir tak reti, nanti jadi tak reti.. Am kena pikir am boleh wat yg terbaik.. InsyaAllah am boleh!! FIKIRKAN BOLEH!!

@ izzuddin
Kat sini pon kami sempat gosip.. hehe.. bukan gossip la, tapi menerangkan tentang org di sebalik tabir "Izzuddin".. hehe..

@ cik lola
Abis exam nanti cik wat yer

@ syu
Settle exam dulu.. nanti mesti dtg idea kreatif tu..

@pzah
Pzah lom join lagi,kan? cepat2.. gelang tu menunggu..

pzah said... Best Blogger Tips

hehe.. blm join lagi.. kalau join nnt tkt missz kalah lak..ekekeke :P

pzah said... Best Blogger Tips

hehe..rasanya blm bertuah lagi ni nak dpt gelang tu..jd xnak join dulu la..ekeke

cik lola said... Best Blogger Tips

pizah : blh2..t suruh da winner 2 pkai sblh..sblh lg bg kat pzah :)

cik lola said... Best Blogger Tips

@nora : btol2...join jgn x join..contest ni cik x dr nak join sb bz skt :(

cik lola said... Best Blogger Tips

@pzah : aikk,....try la dly bru tau brtuah ke x

cik lola said... Best Blogger Tips

ehhh..mana ek syu n am..lama dh x muncul..rndu korang :(

pzah said... Best Blogger Tips

@cik lola
hahaha.. br la adil tu sorg ambik sebelah.hehehe :P kalau cik lola menang pun kena bahagi dua tau :P

pzah said... Best Blogger Tips

@cik lola
hehe..ada masa br try. lagipun blm sempat buat entri sebab mengomen kat sini.ahaha

pzah said... Best Blogger Tips

@nora
hehe..try dlu br tau anda insan bertuah atau tak.. hehe

cik lola said... Best Blogger Tips

@pzah : no hal..tp kne nnyi 1 lgu dlu untk cik :)

cik lola said... Best Blogger Tips

@pzah : bek cpt wat entri psl contest ni..t xder rezeki plak nk pkai gelang 2

cik lola said... Best Blogger Tips

@pzah : yup..cik stuju...x try x tau...

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: nak kena nyanyi lagu apa tu utk dptkan stgh gelang kalau menang?hehe

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: hehe.. xpe2.. xda rezeki, cr kontes lain lak..hehe..:)

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: hehe..kalau x cuba test try lagi mana tau bertuah ke x.. kan.. hehe..kalau dah cuba br la tau :D

cik lola said... Best Blogger Tips

hahaha..lgu oo mc donald had a farm..trsa old skool skt

cik lola said... Best Blogger Tips

blom trbukak ati lg nak join yg len sb syarat depa agak ketat

cik lola said... Best Blogger Tips

syuhada..dimanakah dikau ??

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: alamak! lagu tu dah lupa..haha..dulu nyanyi masa kecik2 je.wakakaka :P

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: tu la kan..syarat kontes lain semua ketat.. ni simple je.. hehe..x perlu apa..cuma perlu komen

cik lola said... Best Blogger Tips

pzah blh cr kat utube n praktis bnyk2 ek ..hehe

cik lola said... Best Blogger Tips

yep..arap2 misz x pinda peraturan

pzah said... Best Blogger Tips

hehe.. cik lola.. kena pektis jgk ke? kasi stgh gelang tanpa syarat x boleh ke?hahaha

pzah said... Best Blogger Tips

hehe..misz harap la misz xkan pinda peraturan

pzah said... Best Blogger Tips

tarikh tutup lambat lagi jadi kalau ada masa nak buat entri nnt join la.. hehe :)

pzah said... Best Blogger Tips

misz... tukar kale tulisan kat blog giveaway misz kale putih..x dpt nak baca dgn jelas T_T

cik lola said... Best Blogger Tips

hahaha..xblh2..kne nnyi jugak (=

pzah said... Best Blogger Tips

hehe..xpe xpe.. dah join ni, jadi x perlu la nyanyi ni..hehehe :P

cik lola said... Best Blogger Tips

hahaha..xpe...cik pun x msok contest ni :)

cik lola said... Best Blogger Tips

gud luck kat sape2 yg msok..trutma nye syu..heheheh *bodek2*

pzah said... Best Blogger Tips

yang hari tu nk masuk dua kategori boleh?ehehehe..x sempat nak balas hari tu

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@pzah

boleh. tapi pzah nyer entry macam tak cukup point jer.. betui tak nak wat entry baru??? Missz pilih berdasarkan siapa paling kreatif. ada masa lagi kalau nak wat.. missz tungggu sampai 13 april 11.59 malam.

cik muny said... Best Blogger Tips

dh ttp kan??tahniah kat pemenang..hehe..