try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Tuesday, April 5, 2011

Petua merawat rambut gugur

Tension dengan rambut gugur?? sekali menyapu, sejemput rambut anda jumpa.. eeeee.. seram.. jom cuba petua ni...





1.       Perah santan dari sebiji kelapa dengan air suam (sekali perah sahaja)
2.       Basahkan rambut anda dengan air, kemudian lumurkan pati santan pada rambut hingga ke akar rambut
3.       Perapkan rambut dengan tuala kecil selama setengah jam
4.       Cuci rambut dengan air suam
5.       Keringkan dengan pengering rambut
6.       Lakukan 2 kali seminggu


Atau anda boleh gak cuba petua ni...



1.       Masukkan lendir daun lidah buaya, lendir pokok bunga raya dan lendir pokok litu bumi dalam satu bekas
2.       Campurkan sedikit minyak zaitun
3.       Sapu pada rambut selepas mandi malam dan bungkus kepala dengan tuala selama setengah jam
4.       Cuci rambut pada keesokan harinya
5.       Lakukan sekali seminggu


Selamat mencuba!!!!

Klik Nuff ni yer.. Jangan risau, ia akan dibuka di window baru.. tak ganggu page ni pon..plzzz klik!






6 comments:

AkieZecky said... Best Blogger Tips

rambut sy memang sgt2 gugur.. pakai syampoo pun x jalan gak... nak try la tradisional pulak..

pzah said... Best Blogger Tips

tkt ngn rambut gugur ni.. boleh la try lps ni. hehehe

cik muny said... Best Blogger Tips

klau kat pharmacy gune jer ubat manoxidil..die promote hair growth

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: pharmacy kena byr.kehkehkeh

cik muny said... Best Blogger Tips

murah je drug 2

cara merawat rambut secara alami said... Best Blogger Tips

makasih infonya kak
Cara Merawat Rambut Secara Alami