try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Monday, April 4, 2011

Calon pemenang dan PEMENANG ABPBH 2010!

Bahang kepanasan dan kehangatan ABPBH 2010 dah sampai kemuncak dan terjawab sudah.. hehe.... zizan muka excited kot dapat bintang paling popular.. tapi, bukan rezeki dia untuk tahun 2010.. takpe2, tahun depan mungkin rezeki dia.. kepada yg tak tengok di TV atau tak dengar di HOT FM tadi, meh MiSsZ kongsikan keputusannya...



Pemenang Bintang paling popular dimenangi oleh Shaheizy Sam.. Siap angkut mak naik pentas lagi.. heehe... Tapi MiSsZ rasa, tak perlulah mak dia duk habaq dia yg undi byk.. seolah2 anak dia menang sebab dia undi pulak, bukan dari peminat.. huhuhu.. tapi memang layak la dia menang.. David Teo pun dah pernah bagi dia "hadiah istimewa".. anak emas tu, banyak bagi untung kat Beliau.. Ada ong maa... Tapi tak leh tahan ucapan dia.. "Terima kasih kepada Siti Nurhaliza kerana tarik diri.. hehhe" memang pun.. agak2 kalau Siti tak tarik diri, Shaheizy Sam leh menang tak???MiSsZ sokong SITI!!!



CALON-CALON PENYANYI LELAKI POPULAR

1.Aizat
2.Anuar Zain
3.Black
4.Faizal Tahir
5.Shahir

Penyanyi Lelaki Popular - Faizal Tahir
Ni pun MiSsZ setuju, walaupun MiSsZ minat kat Anuar Zain.. hehe.. takpe2 AZ tak menang, tapi AZ memang mantap wat persembahan malam ni..

CALON-CALON PENYANYI WANITA POPULAR

1.Adira
2.Ana Raffali
3.Alyah
4.Stacy
5.Yuna

Penyanyi Wanita Popular - Yuna
Pandai main alat muzik.. ni la antara kelebihan dia.. Suara dia sama je untuk setiap lagu.. MiSsZ takdela minat sangat ngan Yuna.. opsss.. tapi lagu dia yg best2 missz layan jer.. Yg penting kualiti lagu tu.. Tapi okla keputusan ini bila ditengok calon2 lain...

CALON-CALON ARTIS DUO/BERKUMPULAN POPULAR

1.Ana Raffali/Sohaimi Mior Hassan/Altimet
2.Azlan & Typewriter
3.Bunface
4.Meet Uncle Hussain
5.6ixth Sense

Penyanyi Berkumpulan/Duo Popular - Sixth Sense
MiSsZ ingatkan Azlan & Typewritter yg menang.. tapi mana2 menang pun takpe.. hehe.. peminat yg pilih..

CALON-CALON PENYANYI NASYID POPULAR

1.Hijjaz
2.Inteam
3.Mirwana
4.Rabbani
5.Raihan

Artis Nasyid Popular - Rabbani
Tepat tekaan MiSsZ!!! Penyampai kategori ni pun i mint gak.. hehe.. ustaz amirul.. tapi takde la minat sangat .. hehe.. AZ tetap dihati..

CALON-CALON PELAKON FILEM LELAKI POPULAR

1.Aaron Aziz
2.Bront Palarae
3.Remy Ishak
4.Shaheizy Sam
5.Syamsul Yusof

Pelakon Filem Lelaki Popular - Shaheizy Sam
8 juta sudah dikumpul... takleh dipertikaikan...
CALON-CALON PELAKON FILEM WANITA POPULAR

1.Diana Danielle
2.Lisa Surihani
3.Liyana Jasmay
4.Maya Karin
5.Scha Alyahya

Pelakon Filem Wanita Popular - Lisa Surihani
Lakonannya MiSsZ kurang minat.. takdelah meninggalkan kesan sangat.. banyak lagi yg Lisa perlu belajar.. Tapi Missz suka peribadi dia.. siyesssss suka sangat.. comei, lembut, jelita, sopan, pandai jaga diri.. ape lagi?? Mama cute untuk mia sara.. waktu dia menang tadi pun, tengok mia excited sgt.. "mama menang".. hehe... comei2.. suke2!!

CALON-CALON PELAKON TV LELAKI POPULAR

1.Aaron Aziz
2.Ady Putra
3.Fizz Fairuz
4.Remy Ishak
5.Shahezy Sam

Pelakon TV Lelaki Popular - Remy Ishak
Mula-mula Missz ingatkan Shahezy Sam menang.. tapi bila fikir balik.. dia banyak berlakon filem, bukan tV.. My mom tak puas hati, dia suka kalau Fizz Fairuz menang.. My mom memang suka tengok lakonan Nujum Siber ni.. Tengok tak? Setiap Khamis, 9.00 malam,, TV2.. tengok tau!! Missz tak miss ni.. suke2!! tapi remy ishak missz suka waktu dia berlakon cite Nur Kasih dan 1 cite lawak yg dia jadi "baiya" tukang jahit kat kedai jahit.. hehe...

CALON-CALON PELAKON TV WANITA POPULAR

1.Fasha Sandha
2.Lisa Surihani
3.Noorkhiriah
4.Scha Alyahya
5.Tiz Zaqyah

Pelakon TV Wanita Popular - Fasha Sandha
Hahaha.. dah agak dah.. Ini terbalik pula dengan Lisa Surihani.. Missz kurang berkenan dengan keperibadian FS ni, tapi minat sangat lakonan dia.. memang meninggalkan kesan.. kasi je watak apa, sedih, gembira, gedik, mengada, kesian, miskin, kaya, sume dia leh bawa dengan baik.. tapi gaya hidup dia, aduhai.. "no comment".. artis "no comment" paling tip top ...tapi tabahnya manusia sorang ni.. orang kata apapun, dia leh hadapi jer.. MiSsZ serius tak mampu beb...

CALON-CALON ARTIS BARU LELAKI POPULAR

1.Daus
2.Maulana
3.Shahir
4.Sharnaaz Ahmad
5.Shahz Jaszle

Artis Baru Lelaki Popular - Shahir
Okla.. MiSsZ pun tak tau yg mana satu pilihan peminat..

CALON-CALON ARTIS BARU WANITA POPULAR

1.Adira
2.Ana Raffali
3.Mizz Nina
4.Murul Elfira Roy
5.Nur Syuhaida @ Dottie

Artis Baru Wanita Popular - Ana Raffali
Ana Raffali?? Ingatkan Mizz Nina.. hehe.. suka sangat lagu Inggeris dia..speaking dia.. Fuhh.. omputih betui tu.. dira pun MiSsZ suka gak lagu tu.. Tapi AR kan dah menang Juara Lagu.. jadi antara faktor dia dipilih oleh peminat malam ni..

CALON-CALON ARTIS KOMEDI LELAKI POPULAR

1.Along
2.Angah
3.Johan
4.Nabil
5.Zizan

Artis Komedi Lelaki Popular - Zizan
Dah agak dah.. Sebab populariti Nabil dah berkurang.. tu la, nakal sangat lagi.. sosialisme kuat sgt.. hehe.. kan dah menyesai putus ngan Irma.. opss.. ni kat melodi tau.. bukan missz wat cerita.. tapi , sebenarnya bukan rezeki dia.. sebb tu dia x menang.. Tapi memang yg tercalon sume geng raja lawak.. bagus2.. baru berbaloi rancangan raja lawak.. menghasilkann artis komedi yg berbakat besauuuu.. setuju???

CALON-CALON ARTIS KOMEDI PEREMPUAN POPULAR

1.Didie Alias
2.Kenchana Dewi
3.Noorkhiriah
4.Raja Azura
5.Sharifah Shahirah

Artis Komedi Wanita Popular - Norkhiriah
Ini pun my mom suka.. tapi tak datang lak tadi.. orang tengah bz berpantang.. nnti bentan lak kalau panjat bukit genting...tapi perasan tak dia makin seksi sejak menang anugerah.. sepatutnya jaga2 la pemakaian.. kalo macam dulu, missz takdela pelik beno nengoknyer..

CALON-CALON PENGACARA TV LELAKI POPULAR

1.Ally Iskandar
2.Awal Ashaari
3.Aznil Nawawi
4.Jimmy Shanley
5.Zizan

Pengacara TV Lelaki Popular - Aznil Nawawi
Dah agak dah.. suke2!!! Pak Nil memang meriah!! Cik Lola mesti setuju dengan missz.. kan cik??

CALON-CALON PENGACARA TV WANITA POPULAR

1.Cheryl Samad
2.Fara Fauzana
3.Nurul Syuhada
4.Raja Azura
5.Sharifah Shahirah

Pengacara TV Wanita Popular - Fara Fauzana
Kalau dah ada nama Fara Fauzana, tak payah la tengok nama orang lain, insyaAllah dia menang.. heheh.. lebih hangat dari biasa.. layannnnnnnn.. apapun tahniah yer.. dah la nak pi paris.. jangan lupa beli keychain untuk missz ye fafau.. hehehe... melodi "pelantar" uutama yg menaikkan nama fafau!! sekarang dah tak leh tengok fafau dah..

CALON-CALON PENYAMPAI RADIO LELAKI POPULAR

1.Aznil Nawawi
2.Faizal Ismail
3.Halim Othman
4.Kieran
5.Salih Yaakob

Penyampai Radio Lelaki Popular - Faizal Ismail
Masih mengekalkan kemenangannya.. Faizal Bin Ismail.. selicin...

CALON-CALON PENYAMPAI RADIO WANITA POPULAR

1.Abby Fana
2.Fara Fauzana
3.Linda Onn
4.Raja Azura
5.Sharifah Aleya

Penyampai Radio Wanita Popular - Fara Fauzana
Kan MiSsZ dah kata.. kalau de nama FAFAU takpayah tengok yg lain.. hehe...

Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat pula dianugerahkan kepada Datuk Rosnani Jamil...

Tapi yang paling best malam ni adalah........................

PERSEMBAHAN termahal dari DAto' SITI Nurhaliza kita la... Gempaq tarian comeinyer.. memang cute l gaya dia.. suke2!! Two THUMBS UP!!!

Klik Nuffnang ni yer,dont worry, ia akan dibuka di window lain.. Klik la, baca selanjutnye tentg iklan ni dengan hanya klik iklan di bawah...






6 comments:

AkieZecky said... Best Blogger Tips

SAM yg menang ingatkan JIJAN

pzah said... Best Blogger Tips

hehehe.. btl tu missz..kalau ada fafau tu, xyah tgk yg lain..dah tau sapa pemenangnya.hahaha

AkieZecky said... Best Blogger Tips

tahun depan Usop Wilcha Menang... kita bako..kita bako

cik muny said... Best Blogger Tips

jijan blh world cm sam lgik..hehe

cik muny said... Best Blogger Tips

bedeukk jatuh cinta dgn abg sam

pzah said... Best Blogger Tips

hehe.. jatuh cinta ngn sam? nnt encik abg tu nak letak mana cik lola :P