try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Wednesday, March 16, 2011

Kempen Churp2.. Jom join!!

Sekali orang klik bannner churp2, kita akan dapat RM 0.20-0.40... Wah, senang betul nak buat duit yer.. Anda dah join?? Kalau belum, mai daftar SEGERA!!! Klik je gambar ni!!



Kalau tak tahu gak nak daftar, anda email je MiSsZ di missz.garden@yahoo.com. MiSsZ akan bantu seberapa segera yer..

Di bawah merupakan kempen-kempen Churp2 yang sedang berlangsung. Sudi-sudikanlah diri anda untuk klik yer. Kalau anda dah klik, anda tinggalkan komen kat entry ni , shoutbox, takut MiSsZ tak alert pulak nanti..


  • Load your DiGi with more freebies today!

  • Here's your chance to be a proud owner of iPhone 4. Whoa!

  • Earn points five times more with just a simple step!



  • Are YOU the man we're looking for?



  • MixFM Breakfast Show




Terima kasih sudi klik churp2 MiSsZ, MiSsZ doakan agar anda dimurahkan rezeki selalu. Amin...

Tinggal pesan kat ruangan komen ni!! Tapi klik MiSsZ nyer churp2 dulu yer.. TQ!!

27 comments:

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

dah click churp2...tp napa sy nye churp2 xnaik2 pun...HB pun xnaik2... =(

xcyber said... Best Blogger Tips

HB ternyata PENIPU.. x kisah la kalau de org nk percaya.. but i dont believe starting dia buang from my account RM6 untuk 3 org daftar !! sangat kejam r!!

umiliza989 said... Best Blogger Tips

assalam...
saya klik n klik kat blog sya kembali
http://norliza989.blogspot.com

cik lola said... Best Blogger Tips

@izzudin : nuff cik n HB pon x naek..ni yg nak naek minyk nih ..haha (=

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@iZzuDdin

MiSsZ baru pas melawat blog izzuddin.. pi klik HB and nuffnang.. HB ni kena promote org masuk baru income naik.. churp2 takde iklan pon kat blog izzuddin.. guna izz leh??panjng la nak taip izzuddin.

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@xcyber

HB ni sama cam nuff rasanya, lambat sikit update earning. bukan hari2.. Izzuddin register bawah missz pun, bukan dia update earning terus.. tapi memang pastu ada masuk la... tapi churp2 awak memang mantap la.. missz bape posen je baru.. heheh.. takpela, tunggu n tunggu je..

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@umiliza989

MiSsZ dah klik HB and nuff kat blog liza...

tqsudi join lucky draw. Nanti sudi2lah join segmen kreatif yer.. leh dapat dua gelang!

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@cik lola

Hehhe.. kena banyak sabar cik.. ok2, missz pi klik sekarang yer... Tenet missz tak berapa ok sangat sejak kebelakangan ni..

cik lola said... Best Blogger Tips

@misz : ok misz...no problem

aQim said... Best Blogger Tips

klik da:)
tlg sy juge k:)

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@aQim

OK, MiSsZ klik balas yer..

pzah said... Best Blogger Tips

join churp2 ni tapi beru dpt berapa ringgit je..lambat sungguh earning churp2 ni naik.

cik lola said... Best Blogger Tips

@pzah : mmg earning die lmbt skt nak update

pzah said... Best Blogger Tips

@iZzuDdin
hehe..sbr2.. lama2 naik la tu.yg penting usaha..hehe :)

pzah said... Best Blogger Tips

@xcyber
ye ke HB penipu? adehaiii..

pzah said... Best Blogger Tips

@cik lola
ooo.. ye ke mmg Churp2 ni naik lambat eearning dia.. T__T

cik lola said... Best Blogger Tips

@xcyber : napa ckp mcm 2..stori2

cik lola said... Best Blogger Tips

@pzah : sume nye lmbt..kdg2 x naik pon...

cik lola said... Best Blogger Tips

@izzudin : earning lmbt skt msok...n jgn tulia kat cbox "klik nuff/Hb" t kompem kene banned n earning hnguscm 2 je

pzah said... Best Blogger Tips

hehe. mesti ada sbb xcyber ckp gitu :)

pzah said... Best Blogger Tips

kalau lambat boleh terima kalau x naik tu masalah btl.hehe

pzah said... Best Blogger Tips

jadi hati2 la kalau xnak duit hangus gitu je.hehehe

cik lola said... Best Blogger Tips

mmg..cik pun mls nak wat nuff dah..bnyk songeh

cik lola said... Best Blogger Tips

tp klau blogger yg hebat , mmg 2 jd side income depa la

AkieZecky said... Best Blogger Tips

click churp2 missz.. mai blog sy click jugak nooo...

meowww cat said... Best Blogger Tips

da register churp2 tp xtau cmne nak guna..huhuhu...sedih...

pzah said... Best Blogger Tips

meowww cat: hehehe.. promote je iklan tu kat fb atau tweet atau promote kat blog.. janji x spam.. kalau ada yg klik, ada la income :)