try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Wednesday, March 30, 2011

Benda yang anda jarang jumpa di Malaysia!

Memang unik.. Sepanjang MiSsZ jalan-jalan kat Malaysia ni, tak pernah la MiSsZ jumpa yang seunik ini.. Kalau anda ada jumpa kat mana-mana dalam Malaysia ni, tolong la habaq mai kat MiSsZ yer... Jom skodeng gambar-gambar yang sangat unik ni



Kejam betui.. kuda dah kena terbalik pun dia boleh duduk atas tu.. Tapi kalau la kuda and tuan kuda jatuh, tertimpa kepala anda, tak ke tercabut nyawa dan jasad?? Tapi dengan izin Allah la,kan?




Tu dia, lemas-lemas pun nak tunjuk gak jari tu.. Nasib baik dia tak wat peace je..



Kalau yang macam ni mungkin ada kat malaysia, tapi MiSsZ takda la jumpa lagi..Anda??




Bayangkan kat pantai Pulau Langkawi atau pantai Cahaya Bulan ada replika macam ni.. Hhehehe.. Tengok, dah berjemur lama sangat, sampai hitam legam kulitnya. Sian...



Adoiiiiii!!!
Kalau tak nampak, mauu kita terlanggar ni.. Dia tak sakit, kaki kita la yang berbungkus kain putih nanti..






Aik?? Dilanda todak???? Itula, degil.. orang dah suruh wat pagar batang pisang...




Ok, Senyum2.. Posing baik punyer..
Tapi pernahkah anda menyangka... ada orang nak bunuh diri dengan cara camnni?? Call 999, CEPAT!!!

De jumpa kat Malaysia tak??

8 comments:

Myra Jay said... Best Blogger Tips

camna jaws tu leh lompat atas bumbung umah plak. he he

Liyana Z said... Best Blogger Tips

sgt unik! kan best klu kat malaysia pun ada..hee

AkieZecky said... Best Blogger Tips

haha.. memang xpenah nampak pun kat Msia.. kalo ada pun kecik2 x besar gedabak cam tu..

meowww cat said... Best Blogger Tips

menarik...kepada arkitek2 malaysia,,bina lah satu replika camni...

pzah said... Best Blogger Tips

hehehe.. kat malaysia mmg blm ada lagi jumpa benda gtu..wakaka..

cik muny said... Best Blogger Tips

kekekeke..ni msti kerja mat2 saleh yg agak sewel tp intelegent ni

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: haha..keja gini je mat saleh ek? hehe..pasni nak suruh mat melayu lak buat :P

pzah said... Best Blogger Tips

meawww cat: hehe..kat malaysia xda modal nak buat gini kot.