try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Thursday, March 10, 2011

Ada Projek Rahsia untuk 4,5 hari ni...

Pengunguman kengkawan semua!!!

MiSsZ nak bagtau, MiSsZ tak boleh nak aktif mengomen ngan anda semua untuk 4, 5 hari ni.. Sebab MiSsZ kena tumpukan perhatian kepada projek MEGA MiSsZ ni.. Nak tumpu betui2 agar cepat siap..



Jangan nak tanya projek ape ek!! MiSsZ dah inform kat title tu "Projek Rahsia".. Kalau dah bagitau, MiSsZ kena tukar tajuk en3 la.. tak leh nak guna term "RAHSIA" dah..

MiSsZ pasti akan ,merindui anda semua untuk jangkamasa ni..cewwaaahh.. cam ayat nak pi lama jer.. seminggu pun tak sampai... MiSsZ cakap camni, sebab takut terlebih dari 5 hari jer.. kot projek rahsia tak siap, kenala wat sampai siap.. Wish me luck frends...

Tapi, MiSsZ dah siap wat auto publish entry.. kirenyer, MiSsZ takde depan PC pun MiSsZ leh post en3 baru..takde la bosan sangat penyiram bunga2 di MiSsZ GaRdEN,kan??

Lagipun,sebelum MiSsZ "bercuti" 4,5 hari ni, MiSsZ dah sediakan sambungan Mengharap Cahaya Semalam, untuk tatapan anda bersama..Bacalah, oK tak sambungannya??

54 comments:

cik lola said... Best Blogger Tips

sob sob sob..miszzzz nak ikot *smbil guling2 kat lntai *

beli buah tangan untk cik lola tau

FurBall said... Best Blogger Tips

ap nih??ini tak adil..men2 auto publishhed plak dah..ish..ehehe..

gewd luck tuk apa jew yg ko nak buat..aku pon thiss few days bz..tapi syok r byk kerja~_~

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

fuyo...
project rahsia tu...

tp....
auto publish xbest la...
tuan nye xde...

xcyber said... Best Blogger Tips

eeheemm2x
x nk ajak org sini ke

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@cik lola

Cik lola... rindu kamu!!! Hehhe... Nak ikut pi mana?? MiSsZ bukan ke mana2 pon.. MiSsZ bercuti dari aktif blog je untuk 4,5 hari ni sbb kena wat "sesuatu".. Tapi free2, MiSsZ terjah gak komen2 di sini.. tapi tak leh la nak details satu2 komen nak kena tengok.. huhuhu...

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@FurBall

Syok byk keje?? kagum tui!! Kalo benda yg kita minat, bz2 pon sempat kita menyelit melayan blog kan???

Bz wat assignment ker??

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@iZzuDdin

hikhik.. rindu kat MiSsZ ek.. MiSsZ akan cuba luang masa terjah sini,k?

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@xcyber

Am nak ikut ker?? Meh2...

xcyber said... Best Blogger Tips

hehe ajak btul2 ke ni?
pegi mane? bercutiiii... ngeh2x

cik lola said... Best Blogger Tips

misz nak g cr kekasih ati ye misz?

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

ingat vtl2 fulltime xde time nk on9..
sempat lg singgah kat shout mix...

tenkiu2 =)

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

cik lola>>

xpun kekasih nak bawak lari =)

*gurau~gurau

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@cik lola
tu la..
nk jgk~!hee

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

oooh...
ptut la mcm sunyi je..
xpasan la pulak n3 nie..

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@FurBall
haha..bunyik mcm jeles je..~

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@iZzuDdin
agk ar..smoga cpt pulang ye missz~

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@xcyber
hee..nak ikut jgk..~

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@MiSsZ
ooh..xg mne2 la nie..
just x on9 je ek..~

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@MiSsZ
mne aci ajk am je?
syu nak ikut jgk..~haha

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@MiSsZ
yup..
sokong missz..
blog msti akn dbuka walau sebusy mne pon..~

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@xcyber
wah..
excited je am ek..~hee

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@cik lola
mybe la kot..
sbb tu xleh nak gitau..hehe~

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@iZzuDdin
wah..x aci..missz x tggl jejak kat shoutbox syu pon..

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@iZzuDdin
kmungkinan besar..haha~

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@iZzuDdin

Tak sempat pun, MiSsZ sempat-sempatkan jugak.. hehe...

u r welcome!!

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@iZzuDdin

Alamak, maacammana cik ngan izzuddin leh tau ni.. Ala, kantoi!Kantoi!

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@SyUhAdA

MiSsZ singgah la, baca and klik churp2 syu..

xcyber said... Best Blogger Tips

ala.. dah lepas la

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@xcyber

Apa yang dah lepas am???

cik lola said... Best Blogger Tips

@suhada : xpe...t klau misz bg ole2 cik anta skt kat syu ek..x mau nngis2 tau..heehe

cik lola said... Best Blogger Tips

@syuhada : cik pun dh jrg nk bkk blog sb bz exam..fuhhh takutttt

cik lola said... Best Blogger Tips

@misz : miszzz cik dh kembali truskan terjahan..misz sudah pulang ke alam sebenrnye ke blom..

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@MiSsZ
ooh..yeke..hehe..len kali tgglkan jejak tau missz..bru tau missz mai tgk syu..hee~

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@xcyber
aah..ape yg dah lps?

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@cik lola
yeay..jgn lupa tau cik lola..nnti syu mrajuk..hee~

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@cik lola
tu la..syu klau boring2 on9 la..
byk lg nak kna study..huhu~

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@cik lola
aah la..missz dah aktif smula..dh siap keja ke missz?

cik lola said... Best Blogger Tips

@xcyber : apakah gerangan yg dh lps ?

cik lola said... Best Blogger Tips

@syuhada : hahaha..jgn majok2..t kene jual

cik lola said... Best Blogger Tips

@syuhada :hahaha..kite ni spesis pngih on9 yg tegar

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

missz >> bila nak update projek rahsia ni??

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

syuhada >> tp sakng cik missz kita ni xsinggah2 dah =(

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

cik lola + syuhada >> dua2 ni study lg rupanya...studyx99!! =)

klu wat contest sapa dapat markah test full best jgk ni =)

klu ada orang nk join,sila angkat tangan @ jerit kat shoutmix teman..hehe

cik lola said... Best Blogger Tips

btol2..misz pe projek rhsia nya :)

cik lola said... Best Blogger Tips

@izzudin : haha..kami msih muda belia lg..jgn jeles

pzah said... Best Blogger Tips

wah wah! projek rahsia apa tu..hehe..

cik lola said... Best Blogger Tips

@pzah : kami pun msh blur2...jom terjah misz rmai2

pzah said... Best Blogger Tips

@cik lola
hehe..jom jom terjah dia tanya apa projek rahsia tu.. hehe.. masih nak berahsia ke dgn projek tu.huhu

cik lola said... Best Blogger Tips

@pzah : dh lama dh tp stil misz x nak kongsi...malu kot :)

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: hehe..agaknya kalau dia kongsi xda rahsia lagi la projek dia tu..tu sbb dia x bg tau kot.hehe

cik lola said... Best Blogger Tips

t kene tukar tajuk entri plak kan2

pzah said... Best Blogger Tips

hehe.. projek x rahsia :P

cik lola said... Best Blogger Tips

jd projek XXXXXXXXXX

pzah said... Best Blogger Tips

heheehee.. agaknya sbb projek rahsia ni kot misz bz.. hehehe