try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Friday, March 25, 2011

Kemalangan ngeri!! Siapa takut jangan tengok!

Adakah anda pernah tengok kemalangan di jalan raya secara live?? Mesti seram kan??? Kadang-kadang ada accident yang kita tak jangka akan jadi cam tu.. Nak tengok kemalangan yang tidak terduga?? Jom klik read more...



Macam mana la boleh jadi macam ni yer??



Sama ada lori tu reverse tak nampak van atau van tu yang muncul secara tetibe je...




Aik?? Kapal terbang accident kat darat.. Hehhehe.. lawak tui...




“Hello bos,lori ngan kete2 sume dah terjun laut la bos”, kata pemandu lori itu sambil terduduk di tepi laut..




No plat kat mana ek camtu? Dasyat sungguh muatan, sampai nak tercabut tayar tu.. Cam cite rombongan Cik Kiah la pulak. Pernah tengok tak??




Tu dia, Gajah 15C dah mengamuk!!




Fat Duck Surprise dah dapat SURPRISE tu.. memang betul2 surprise r ni...





Akibat masak muffin di signboard jalan raya!! Hehhe... Jumbo Mumbo la alamatnya...

Apa yang MiSsZ leh katakan, berhati-hati di jalan raya.. Ingatlah orang yang tersayang.. Kalau dah accident nanti, kaki patah, tangan patah, nak kena simen, nak kena masuk besi dalam badan.. Nak wat ujian jadi pegawai JPJ dah tak lepas.. besi-besi takleh da dalam badan.. Kena reject ngan pegawai JPJ.. Kawan MiSsZ punya pengalaman.. So, selagi masih sihat ni, beringat-ingatlah... Ingat 5 perkara sebelum 5 perkara...

P/s: Yang mana accident paling tragis?? Jawab kat komen yer...

12 comments:

pzah said... Best Blogger Tips

confuse kenapa wan tu blh tersangkut kat lori dan kereta2 tu msk kat laut tu T_T

cik lola said... Best Blogger Tips

errrr...cik x bukak sb takut..mlm trmmpi2 plak t :(

cik lola said... Best Blogger Tips

yayyy,..dh tngk..nsb baek x ngeri tahap kronik :)

melodicpose said... Best Blogger Tips

rombongan cik kiah..:)

нαηιмQαtяυηηα∂α said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
нαηιмQαtяυηηα∂α said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
нαηιмQαtяυηηα∂α said... Best Blogger Tips

Betul la cakap misz tu.. Nak masuk opis kawan kat klcc pun tak lepas, scanner bunyi huhuhu.. =(

Jom terjah:
Jom Join Bloglist Man Yusoef
Seni Tie and Dye

AkieZecky said... Best Blogger Tips

x mau tengok.. takutt.. haha

meowww cat said... Best Blogger Tips

hahaha...mcm2 kes skrg ni..

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: hahaha.. x bukak lagik dah tkt ek..ekekeke :P

cik muny said... Best Blogger Tips

cik mmg penakut yg extrem...nmpk org eksidn pn blh nngis 1 ari

pzah said... Best Blogger Tips

aiyooo?menangis satu hari sbb nampak org xcdent je..masalah tu.hehe