try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Tuesday, March 1, 2011

Tandas lelaki yang comel

Kalau anda (kaum lelaki) dah tak tahan nak terkuncil, tetapi bila masuk je ke tandas, anda dapati...



Seorang jejaka tampan dengan mulut yang ternganga sedang memandang anda... Adakah anda akan menerukan hajat anda??


Hahaha... kalau yang macam ni??


Alat muzik pun boleh??


Sanggupkah anda mencemarkan flora ini???
Bunga-bunga kat MiSsZ GaRdEN jangan siram dengan air tu tau..


Raksaksa bergigi tajam sedang menunggu di hadapan!!


Kalau dah tak tahan sangat, cengkerang ni pun jadi lah....



Kat Malaysia ada tak yang macam ni?? MiSsZ tak tau, tak pernah masuk.. hehhehe...

23 comments:

Up2saya.. said... Best Blogger Tips

kalau tandas pempuan mcm ni mcmne la agaknye nk pipis ye..hehehe...

hayati hashim said... Best Blogger Tips

kalu comel cenggini, mana smpi hati nk cemarkan.. sayang!

cik lola said... Best Blogger Tips

hahaha..lelaki kan unik skt..cik pon x pnh msok tandas depa..

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

xsanggup nak tngk rasanye time nak guna tu..hehe...

xcyber said... Best Blogger Tips

eiiii yg ade muke2 org tu smua rasa geli la..
mcm x nk guna!! kalau ade la am sure pilih yg lain

cik lola said... Best Blogger Tips

hehe..yeke korang x snggup guna..ahaha..xpe..klau untk kes emergneci pe slh nye

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

klu emergency camne pun,komfem g masuk toilet sebelah pulak...hehe...

cik lola said... Best Blogger Tips

@izzudin : heppppp....niat buruk 2..meh tukar jantina dlu

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

hehe =)
sorang g cari design2 utk toilet wanita pulak...
ada x yang camtu?

cik lola said... Best Blogger Tips

@izzudin : hahahaha..double meaning nmpk...report kat datin bru tau

pzah said... Best Blogger Tips

hahaha..ada ke yg nak pakai tandas gini.hahaha

pzah said... Best Blogger Tips

tapi yg alat muzil tu mcm comel je.wakakaka..

cik lola said... Best Blogger Tips

mcm2 kerenah dunia skrg ni

pzah said... Best Blogger Tips

hehe.. mana la agaknya dpt tandas mcm ni..kat msia blm jumpa lg tandas gini kan kan? hehehe..maka selamat la

cik lola said... Best Blogger Tips

btol2...sbut psl tnds nk muntah plak bile ingat tndas kt msia ni..errr

pzah said... Best Blogger Tips

hahaha.. tandas kat msia x bersih sbb tu ke cik lola :)

cik lola said... Best Blogger Tips

yep..tepat skli..blh muntah kot tngk

pzah said... Best Blogger Tips

hehehe.. jgn kata tgk..bygkan tandas kat msia ni pun dah loya tekak

pzah said... Best Blogger Tips

up2saya: hahaha.. kalau tandas ppuan mcm ni mmg x boleh nak imagine.. nasib la xda mcm ni kan.hehehe

pzah said... Best Blogger Tips

hayati hashim: haha..kalau x comel, xda org yg sampai hati nak cemarkan lagi bagus.. tandas pun bersih je.haha

meowww cat said... Best Blogger Tips

x sampai hati kot nak kotorkan replika tu..

AkieZecky said... Best Blogger Tips

kat msia nie kalo wat cam tu x sampai seminggu dah hilang..

pzah said... Best Blogger Tips

akiezacky: hahahaha.. mcm tau2 je kan kalau pasang gitu x sampai seminggu ilang..ekekeke