try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Friday, March 4, 2011

Tali leher pon membawa makna tertentu?? Anda perlu tahu ni.. Jom BaCA!!

Adakah anda tahu pemilihan tali leher adalah penting? Sebabnya, tali leher membawa maksud tersendiri.. dari pemilihan tali leher sahaja, orang boleh mengenali anda.. jadi, MiSsZ nak tunjukkan contoh-contoh tali leher yang anda perlu tahu..



Ini tali leher untuk officer yang sangat banyak meeting.. malas nak bawak organizer, letak jer senarai meeting kat celah-celah ni.. Ada kat Jepun je ni..






Untuk seseorang yang suka makan, boleh guna tali leher ni.. mencerminkan dia suka akan makanan...
Sampai tinggal tulang ikan tu.. Hehehe...



Yang ni pun sama, menunjukkan dia suka makan aiskrim yang berkrim...



Ni nak bagitau dia peminat setia kereta la ni.. Kononnya rajin modify kereta la ni.. Siap mengabadikan gambar kereta kat tali leher lagi tue..





Ni untuk orang yang budget comel.. Dah tua bangka nak main game gak... Penuh confident,kan??





Ini pulak untuk peminat tikar mengkuang.. kalau campur macam2 warna lagi menarik..





Ni untuk pakar optik atau Dr. mata la... senang nak test power kanta mata anda..




Comei gak ni..




Ini untuk student and educated person la... Sambil nak mengisi masa lapang boleh buat teka silang kata.. dulu MiSsZ slalu gak masuk pertandingan teka silang kata dalam warta perdana... tapi tak pernah menang pon.. huhu.. takde rezeki...




Ni khas untuk orang yang keje kat pejabat.. andai kata keyboard rosak, guna je yang ni...


Dah bersedia nak tukar tali leher anda kepada yang lebih menarik macam yang MiSsZ tunjukkan ni??? Jadila seorang lelaki yang lebih berani melakukan perubahan.. Anda nak sambut cabaran MiSsZ????


26 comments:

FurBall said... Best Blogger Tips

mak ai..menarik gler..mn nak cari tie mcm nhi kat msia nih.cepat btau!!!

MiSsZ said... Best Blogger Tips

Adeh.. tak tau la mana nak beli kat ner.. apa kata wat sendrik.. hehehe.. pastu wat pasaran kat malaysia.. laris tu..

cik lola said... Best Blogger Tips

kekeke...cik nak wat tali leher bentuk tali gantung bley

LyNn'Azlina said... Best Blogger Tips

wah..macam2la skang...

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

wah..
sgt cntik..
suke..~

cik lola said... Best Blogger Tips

klau da jual kat msia pun blom tntu da org nak pkai..t dicop pnghuni hospital bhgia plak

xcyber said... Best Blogger Tips

dislike yg gambar tulang ikan tue

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

keje kat kilang ni xdan nak pkai tie2 ni...
time stdy je sempat brgaya2 ngan tie ni...

cik lola said... Best Blogger Tips

@izzudin :haha..cik sokong 180%..bkn sume bdg keje blh gune tie...xkn ler pnggali kubur nak pkai tie plak kan2...

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

tp yg dlm kubur tu sempat bergaya lgi =)

cik lola said... Best Blogger Tips

@izzudin : brgya smbil tersenyum kearah kiblat ye..hehe..x relaaaa

pzah said... Best Blogger Tips

menarik! hahaha..kalau tie silang kata tu, blh la buat kalo bosan2 kat opis.ekekeke

cik lola said... Best Blogger Tips

@pzah : pas 2 blh ajak bos men sklai klau x dpt cr jwpn sorg2

pzah said... Best Blogger Tips

hahaha.. kalau bos nak main sekali kena beli tie mcm tu jgk la cik lola :)

pzah said... Best Blogger Tips

furBall: haha..kalau ada kat msia ni nak beli dan nak ke pakai tie mcm tu? hahaha

pzah said... Best Blogger Tips

missz: hehe.. kalau buat kat msia pun belum tentu ada yg nak beli dan nak pakai tie mcm tu.hehe

cik lola said... Best Blogger Tips

@pzah klau bos sporting ,xpe..klau yg grg , dpt surat cinta brhenti 24 jam

cik lola said... Best Blogger Tips

org msia ni msh blom terbuka 100% nk pkai menda2 cenggini :)

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: haha.. kalau bos grg tu x pyh la.x pasal surat cinta melayang.. ssh lak nnt.hahaha

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: hehe.. agaknya sbb xda kat msia kot org msia x terbuka hati nak pakai tie mcm tu :)

pzah said... Best Blogger Tips

lynn azlina: hehe..dunia makin maju jadi mcm2 ada :)

cik lola said... Best Blogger Tips

myb..tie kite skrg msh skema2 lg

pzah said... Best Blogger Tips

hehe..skema pun skema la.. sbb x semua pakai tie.. hehe

cik lola said... Best Blogger Tips

huhu..x kan la org potong sawit nak pkai tie bagai kan2

pzah said... Best Blogger Tips

hahaha.. tu la.. xleh nak imagine org potong sawit pakai tie.hahaha

AkieZecky said... Best Blogger Tips

macam2 la.. kreatip bebenor..