try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Friday, March 4, 2011

Bestnyer kalau dapat sebijik handphone cam ni...

Handphone atau dalam bahasa melayunya, telefon bimbit merupakan keperluan masyarakt kini.. Kalau yang susah tu, handphone cikai-cikai pon jadi la.. Anda yang sedang membaca entry ni, paling kurang pon mesti memiliki sebuah handphone, betul?? Brand apa? Nokia? Sony? Motorola? Yang pastinya, anda juga seperti MiSsZ, teringin nak memiliki handphone macam dalam gambar-gambar ni...





Meriahnya.. jom kita pi beli satu,nak??

45 comments:

cik lola said... Best Blogger Tips

err..klau dpt kat tngn cik kompem nyawa nye tahan 2 ari jer..cam nipis je..x sesuai untk kanak2 ganas mcm cik

LyNn'Azlina said... Best Blogger Tips

hp tu kiut sgtla...susah nk taip msj...hihi

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@cik lola

kanak2 ribena ke cik... hehe.. MiSsZ pon tak leh.. Ganaz gak! Tapi,kan.. MiSsZ teringin nak guna slide hp. Nampak cam bet jer. tapi kawan MiSsZ kata cepat rosak.. betui ker??

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

gler nipis..
tp xbes sgt klau nipis2 nie..
mcm x pegang pape je..
syu guna hp sony skang..
missz?

cik lola said... Best Blogger Tips

syu..cik pon sma..sony punya feature best..x serabut..tp bile dh rosak , sabo jer la

xcyber said... Best Blogger Tips

am smpai skrg teringin sngt2 hp nokia xpress music
smpai skrg x dapat2

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@cik lola: tu la..sony bes ckit..klau nokia sme je stiap fon dia...~tp nokia thn lsk..

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@am: syu penah ada nokia xpress music..tp hilg..sjak tu dah frust ngn nokia dan guna SE..(pdhl nokia x bsalah pon)..huhu..

cik lola said... Best Blogger Tips

@am : nokia xpress sng jahanam..bf cik beli nokia xpress masa bru2 diperkenalkan dkt 1500...bile nk tolak blik dpt x smpai 500..

aiman said... Best Blogger Tips

sangat canggih kot!! boleh pengsan kejap pikir cmen nak dpt hs best2 ni.ai.. bila la nk rs kan.

xcyber said... Best Blogger Tips

hehe tu la lain kali dia suh legal dgn 1 1 jenama =)

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

price list die xde ke cik missz?

cik lola said... Best Blogger Tips

1 je yg sure psl hrga nye wlaupon hp ni nipis tp duitnye msti tebal time nk byr

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

iphone 5 bole lg klu nak beli...
xde tebal sangat duitnye rasanye...

xpun beli ipad2 jer..cambest jgk...

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@cik lola :ooh..syu guna dlu OK la..jtuh byk kali tp still leh guna..~smpailah hp tu hilg..huhu~

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@aiman:ntah la..tggu dan lihat..hehe~

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@cik lola:yup..skong ngn cik lola..hp nipis tp harga nye msti sgt tebal..~

xcyber said... Best Blogger Tips

syu : tlg belikan tuk am bleyh?

cik lola said... Best Blogger Tips

@izzudin : ipad best ek.cik ktinggln skit bab2 ipad ni..tp cm besar gabak jer

cik lola said... Best Blogger Tips

@syu : mmg lumrah zaman moden..mkin keck ssuatu brg mkin tebal la $$$$ nye

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

besar gabak tu yg besh...layan movie pun best klu gabak2 ni...

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@aiman

Nasib baik pengsan kejap je aiman.. kalau pengsan selama-lamanya, memang tak leh rasa la hp camtu..

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@iZzuDdin

Takde plak price listnyer.. ni kawan miSsZ bagi kat email.. Tapi yang MiSsZ sure, macam yang cik lola cakap tu, tebal $$$ nyer..

cik lola said... Best Blogger Tips

@izzudin : cik x prefer movie..cik lg suke lagu..best

cik lola said... Best Blogger Tips

@misz : dh agak dah hrga nye mahal..buat hntaran kawen pun lps gune duit HP 2

pzah said... Best Blogger Tips

haha..nipis sgt dan x puas kalau nak pakai hp cenggini..

pzah said... Best Blogger Tips

@SyUhAdA
hehe..kalau nipis gitu mmg x rasa pegang apa pun..mcm sekeping kertas je. hehe

pzah said... Best Blogger Tips

@iZzuDdin
tanya price list ada mcm nak beli je tu.hehehe :D

pzah said... Best Blogger Tips

@cik lola
hehe..gadget gini mmg tebal kot duit masa nak bayar tu.hehehe..

pzah said... Best Blogger Tips

@LyNn'Azlina
bkn ssh nak taip msj je. tapi nak guna pun x best sbb nipis sgt

cik lola said... Best Blogger Tips

btol2....nipis sngt x rasa ..ssh nak taip..tp ikot taste msg2 jugak

cik lola said... Best Blogger Tips

haha..izzudin kan dh keje..blh la beli..kami yg student ni , tngk je la

cik lola said... Best Blogger Tips

@pzah : 2 la....mmg kene tebal..klau x tebal , dpt kotak nye je

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: hehe.. kalau nipis sgt boleh menulis je kot sng.hehe.. lain org lain taste kot.. hehe :)

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: hehe..tu la kan.. kalau dah kerja boleh la merasa.. yg x kerja gigit jari je tgk.ehehe

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: hehe.. pegang dan dpt bau kotak pun jadi la dr xda.hahaha :)

cik lola said... Best Blogger Tips

klau nipis yg best blh wat puzzle bile tgh gaduh dgn bf sn jd mangsa bling ke dinding

cik lola said... Best Blogger Tips

btol2...dpt tngk kat kedai jer la sbgai pelepas rindu

cik lola said... Best Blogger Tips

hahahaha...xper2..t mintak kat santau clos time krismas

pzah said... Best Blogger Tips

hehe.. baling hp nipis ni pun xda apa jd kot..ekekeke :P

pzah said... Best Blogger Tips

santau clos? haha..tukar dah ek :P

cik lola said... Best Blogger Tips

jd debu la lps 2

cik lola said... Best Blogger Tips

santa clos x turun kat msia sb pns..santau clos yg turun kat sni

pzah said... Best Blogger Tips

hehehe.. oo santau clos je ada kat msia ek.. santa clos xda..hahaha

pzah said... Best Blogger Tips

kalau jd debu mmg melayang la duit tebal2 utk beli hp tu