try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Thursday, March 10, 2011

Ukiran yang sangat menggelikan tapi nampak real..

Orang2 Melayu zaman dulu2 memang kreatif mengukir kayu.. Ada gak yang ukir rumah dengan bentuk bunga... Ada yang wat ukiran untuk frame gambar... Tapi ukiran yang MiSsZ nak tunjuk ni unik sikit.. tak percaya?? meh MiSsZ tunjuk...



Macam real la muka lelaki ni.. tapi kalau pegang rasa camne yer.. Eee, geli!!





Kesian die.. Tengok r mata dia, penuh rasa malu.. Tapi perempuan dua orang ni, tanpa segan silu pi tangkap gambar dia.. huhuhu..





Kalau wat complete satu kepala kan cantik





Aik, dia ni cuci taik mata nenek tu atau dok buang cekenit ek??





Wah, besarnya orang ni??? Berapa meter la selimut perempuan tu yer.. Tak leh nak tidur dia, orang duk datang tengok jer..





Ni kes lari dari rumah ker??



Hishk.. Tak senonoh..





Macam orang betui la...





Yang ni paling susah nak buat kot... Kuku kaki pun dah nampak cam complicated





Salon paling mantap ni.. Kena diri pakai kerusi tu.. Agak-agak rambut die dibuat dari apa yer???





Akak tu cari bulu hidung baby ni ek?? Baby ada bulu hidung ke ek?? Tak pernah terfikir lak...






Eeee.. gelinya.. besar mana la perut mak baby ni,kan?? Tengok tali pusat dia...





Tapi satu je yang pelik... Await diorang tak wat pakai baju ek??? Tak nak spend duit beli kain ker???

Ini gambar dari email yang kawan MiSsZ bagi.. Thanks my dear fren.. Sharing is caring...

Klik Nuffnang ni yer,dont worry, ia akan dibuka di window lain.. Klik la, baca selanjutnye tentg iklan ni dengan hanya klik iklan di bawah...






58 comments:

cik lola said... Best Blogger Tips

ya ampun~~~ btol ke ni..its look real!! cm org btol..

hanis said... Best Blogger Tips

er..cm menakutkan sket oo..
ypi kreatif!

xcyber said... Best Blogger Tips

x suka tengok!!
walaupun kreatif tp pic bogel2 tu x suka tngok

cik lola said... Best Blogger Tips

haha..jom sama2 ttp mata gune tangan

xcyber said... Best Blogger Tips

ish.. tutup mate? dengar mcm x yh bukak tajuk tu jer.. tngok je la.. tp jgn lama2

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

smlm x smpat dtg sni..
study sbb td exam..~

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@cik lola
aah la kan..mcm btol je..~

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@hanis
btol tu..mnakutkan..dan sgt pelik..geli lak ble tgk lme2..~

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@xcyber
tu la..kreatif yg x sptutnya..at least bg la pkai baju kan..x pon letak ngn kain je..

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@cik lola
jom..~hee

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@xcyber
tgk skali je..
xleh tgk lbih2 ye, am..~

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

sukanya..
nk reply sng je..
sbb ad button reply tepi tu..~

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

orang2 barat ni btl2 xde keje dah kot.. =)

xcyber said... Best Blogger Tips

syu : ala.. tengok cukup la.. bnyak kali pun x pe sbb makin bnyak kita tengok makin lali kita dgn pic tuh

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@iZzuDdin
tu la..mmg dah xde keja sgt agknye...~

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@xcyber
ish2..mne bleh..gmbr tu pelik sgt.huhu~

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@SyUhAdA

Ni takpe la kreatif yang berfaedah.. Orang datang tengok pameran dia, dia dapat duit.. Waktu MiSsZ kecik dulu, siap masuk tv lagi orang putih berlagak spiderman pi panjat bangunan tinggi.. Yang tu baru gila namanya.. Diorang memang suka wat pelik2.. Adalak yg sanggup wat tatoo yg dasyat2, sanggup sakit asalkan hati puas.. lagi kreatif tak berfaedah...

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@hanis

Tu la hanis, macam2 la omputih ni,kan?

xcyber said... Best Blogger Tips

syu : tp kita kena gak hargai kretiviti mereka tuh

cik lola said... Best Blogger Tips

@syuhada : ni org putih mmg kureng sense sensor depa..huhu

cik lola said... Best Blogger Tips

@am : haha...jgn tngk lame2..kang dpt dosa plak...meh2 kite brzanji

cik lola said... Best Blogger Tips

@izzudin : depa myb dh xder idea nk wat ape sb sume menda depa dh explore..so wat la benda yg meloyakan saluran tekak ni

cik lola said... Best Blogger Tips

@syuhada : gambateee..exam jgn lupa pulun yg da best untk mase depan..kejo yeop kejo ..hehe

cik lola said... Best Blogger Tips

@misz : zmn skrg sume org brani wat bukan2 asalkan poket msok pulus $$$$

cik lola said... Best Blogger Tips

@syuhada : button reply???kat mana 2???xnmpk pon..atau cik rabun ?

cik lola said... Best Blogger Tips

org omputih mmg x tkut mencuba..sb 2 la depa jauh berpuluh batu kedepan brbanding kita sume

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@cik lola
Thanks cik lola..

doakan syu tau..~

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@MiSsZ
tu la missz..mcm yg diorg mmg suka mncuba bnda pelik2..tu yg femes tu..~

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@xcyber
mmg la..tp jgn trlebih tgk pulak..
yg mne OK bleh la tgk..hehe

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@cik lola
ada la cik lola..kat blah kanan nie.tp kna view post la.xleh buka popup window komen je..xde kat situ..
kna buka post dan pegi kat bwh skali..ada la..~

cik lola said... Best Blogger Tips

@suhada : thx..hehe..cik ni x uptodate skt..hehe

xcyber said... Best Blogger Tips

cik missz : pesanan am smoga berjaya dlm bisness nie ea =) gud luck

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

xde keje pun diorang still negara kaya (-.-)

cik lola said... Best Blogger Tips

haha..btol2...2 fakta yg prlu kite ingt smpai bile2

pzah said... Best Blogger Tips

nampak macam real... haha.. tapi bukan nampak geli..menyeramkan memandangkan diaorg tu besar2 T_T

pzah said... Best Blogger Tips

@hanis
hehehe..kan..menakutkan jgk tu..

pzah said... Best Blogger Tips

@xcyber
xda kain agaknya nak buat baju kot..tu diaorg buat bogel gitu.. hehe

cik lola said... Best Blogger Tips

@pizah : haha..btol2..klau la depa idup , pijak kite kompem treuar usus

cik lola said... Best Blogger Tips

@pzah : 1 ilang kain pun blom ckup ttp nak blut depa sume..blh msok books of record

pzah said... Best Blogger Tips

@cik lola
hahaha.. tkeluar usus.. tulang2 kat badan pun hbs patah mematah kot akibat dipijak diaorg.hahaha

pzah said... Best Blogger Tips

@cik lola
dengan seni gitu n bsr mmg boleh masuk book of record kot.. hehe.. 1 kilang kain x ckp sbb diaorg bsr sgt kot.. :P

cik lola said... Best Blogger Tips

@pzah : hahaha...kejam kan..soh jer diorg dok diam2 kat situ...

cik lola said... Best Blogger Tips

@pzah : t kite jd pngeluar kain trbesar untk mahkluk2 kat ats 2 plak

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: hehe.. tu la..kalau diaorg hidup mau patah semua tulang2..nsb baik diaorg patung.hahaha :D

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: jom2 bukak kilang kain utk makhluk atas ni..xda la bogel gitu lg.hehe :)

pzah said... Best Blogger Tips

xcyber: hehe..x suka tgk tutup mata tu..hehe..xpon scroll ke entri lain laju2.. :)

pzah said... Best Blogger Tips

izzuddin: hehe..bkn diaorg xda keja.. tapi terlebih kretip tu pasal jd gitu :)

cik lola said... Best Blogger Tips

hehehe..mngelakkan dr maksiat jugak

cik lola said... Best Blogger Tips

kreatif yg memualkan

pzah said... Best Blogger Tips

hehe.. diaorg mmg suka buat benda pelik gini..memualkan bg kita x bg diaorg :)

cik lola said... Best Blogger Tips

huhu..diorang knn sikap sensitiviti kureng

cik lola said... Best Blogger Tips

ni bru skt..blom lg tngk yg len..pening memikirkannya

pzah said... Best Blogger Tips

hehe.. kalau ni pun dah pelik apatah lagi yang lain. hehehe..jd x pyh fikir :)

pzah said... Best Blogger Tips

tapi sbb benda pelik diaorg buat ni jgk mendatangkan keuntungan buat diaorg

cik lola said... Best Blogger Tips

org suke yg pelik2 sb diaorang mmg pelik

AkieZecky said... Best Blogger Tips

nampak real tapi betul la kata missz tu apsal majoriti x pakai baju.. bajet x dak kot..

meowww cat said... Best Blogger Tips

kretif tp nama sume seksi2 jew..nasib bukan malaysia..

pzah said... Best Blogger Tips

meawww cat: hehe..xda bajet tu nak buat yg x seksi.. ekekeke :P