try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Wednesday, March 9, 2011

Kumpul duit dengan HB tanpa jejaskan glitterati

Salam...

Pa habaq kawan2 semua.. hehe.. today MiSsZ nak tunjuk bukti yg Nuffnang kata dia tak kisah pon nak share ads HB dalam 1 page blog anda.. Glitterati anda yg berglitter2 tu tak kan terjejas langsung!!



Lor, kenapa bersungguh2 MiSsZ nak cari bukti?? Kan hari tu MiSsZ dah bgtau MZ kata no prob ada Hb and nuff pada masa yg sama...

MiSsZ beriya2 pi tanya sendrik kat Nuff sebab nak show kat 2 member kamcing MiSsZ ni.. bagi diorg puas hati.. Penghuni setia di MiSsZ GaRdEN la katakan, kena bagi layanan 1st class..


Mana buktinyer?? Tadi kta nak tunjuk bukti!!! Tu dia... dah mengamuk member2 MiSsZ ni..Ok2.. MiSsZ nak tunjuk la ni...



Hehehe.. dah confident ka Izzuddin?? Cik dah join dah.. Selamat datang ke dunia HB yer!! Klik2! Walaupun Cik tak join dari page MiSsZ.. huhuhu.. Cik tak mau sedekah RM2 kat MiSsZ... huhuhu.. MiSsZ dah siap tadah tangan dah ni..hehhe...RM2?? Yup.. kalau orang register melalui page kite, secara automatik kite akan dapat RM2.. So, ramai2la sedekah kat MiSsZ RM2..

MiSsZ wat camni ek...
Ada dua makna gaya ni untuk en3 ni tau.. 1st: PEACE my frens... 2nd: bak le 2 hengget!!!!



Jangan mare yer...

Ada yg kata macam susah jer nak register HB.. Tak susah, MiSsZ wat detail sgt, sbb tu nampak susah.. k, MiSsZ wat yg ringkas,K??

1. KLIK banner ni:



2. KLIK ICON HB ni!


3. Klik CREATE ACCOUNT > Isi semua data > Klik Kotak I agree > Klik CONTINUE


4. Klik JOIN HB! AFFILIATE


5. Klik ONLINE APPLICATION



6. Isi semua data > Klik KOTAK I AGREE > KLIK CONTINUE


7. Klik MY HB! AFFILIATE


8. Klik GET A CODE



9. Pilih jenis IKLAN > Ctrl+C untuk copy



10. Klik Design > Page Element > Add A Gadget > HTML/JavaScript > Ctrl+V untuk paste > SAVE

11. Drag ke kedudukan yang anda kehendaki > SAVE


Siap.. Setiap KLik 4 sen.. Setiap orang register di page anda RM 2.. So MiSsZ nak 2 hengget yer.. hehehe.. nak 4 sen x 1 hari x 1 org.. hehehe.. tamak binti haloba..Sedekah la kat MiSsZ.. MiSsZ nak kena beli baja bunga ni.. Kang Garden tak berseri...

Untuk tutorial yg lebih detail, cek kat SINI.. Kalau tak paham gak, leh email MiSsZ kat missz.garden@yahoo.com.. Klo sesape yg register ngan MiSsZ bgtau MiSsZ kat ruangan komen ni ek..Hheehe...

MiSsZ Tunggggguuuuuuuuuu....

39 comments:

cik lola said... Best Blogger Tips

cik dah wat dh..hehehe..truja...jom klik2 n support ssma rakan blogger

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

wa.......
hehehe...
bgs btl la missz ni...
okeh,weekand ni g daftar

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@cik lola:aah..sme la..jom sling klik mengelik..hee~

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@iZzuDdin:nape tggu weekend?g la dftr skang..missz dah x sbr nak dpt 2 hengget..hee~

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

mana sempat...balik keje dah penat...xlarat den nak g daftar2 ni..hehe...

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@SyUhAdA

Takpa2.. MiSsZ tunggguuuuuuuuuu punya.. janji 2 hengget ada... hehe..

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@iZzuDdin

itula.. nak kena daftar panjang2 lak nanti.. penat2..hehe..

Find your property here said... Best Blogger Tips

hehe suka kan..
pasni leh la promote2

xcyber said... Best Blogger Tips

missz, lepas ni klik2 la yok..
jum meximize kita punye income =)

~♥ iella ♥~ said... Best Blogger Tips

Dah join, harap2 jgn la HB jd cm nuffnang yg tak da peningkatan..(bg blog sye ler)Sbb malas update

http://fadthnwan.blogspot.com/

cik lola said... Best Blogger Tips

@iella : btol2..nuff cik pon x naek..actually xmksh pon psl nuff *majok* hehe

xcyber said... Best Blogger Tips

cik missz, lepas ni rajin2 la singah blog am ek..kita main klik2

cik lola said... Best Blogger Tips

klik2 brtubi2,..t blnja kfc tau

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@~♥ iella ♥~
kena ad rmai pngunjung blog..bru rmai leh klik..~

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@cik lola
naik ckit2 je nuff skang..
klau ad BE OK la jgk..~

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@cik lola
yup..skong cik lola..~

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@xcyber
jgn lupa blog syu jgk ye..~

xcyber said... Best Blogger Tips

syu : blog syu mmg wajib pergi..hehe

xcyber said... Best Blogger Tips

lola : ehhh..jgn lupa masuk klik2 kat blog am jugak ea

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@xcyber
yeay~!

tQ am..

blog am pon syu wajib pegi jgk nie..~

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@xcyber
blog syu jgk ea lola~

xcyber said... Best Blogger Tips

syu : hehe dah ari2 promote kan ... kena la bantu sesama blogger

cik lola said... Best Blogger Tips

@syuhada : cik x pnh aktif dgn nuff..BE pon x tau pe kejadahnye menda 2..hehe

cik lola said... Best Blogger Tips

org kg~~~HB cik xnaik pon mnggu ni..jgn lupe klik tau..klau x , nk mrjuk gulin2 kat lntai :)

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

missz >> dah join under missz =)

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

cik lola >> jap lagi melawat blog cik lola klik2 HB...harap2 naik la =)

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

syuhada >> blog am jer??sy?? hehe..

cik lola said... Best Blogger Tips

@izzudin : tq bos

pzah said... Best Blogger Tips

kalau pasang HB ni earning dia cpt naik x?

cik lola said... Best Blogger Tips

@pzah : mmg cpt...so jom promote2 kat mmber2

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: hehe..nak promote tp kbykan diaorg dah pasang HB. hahaha

cik lola said... Best Blogger Tips

@pzah : tp da lg yg still blur2 psl HB ni

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: hehe..ada ke..mcm x nampak ada yg blur lagi pasal ni sbb byk sgt entri pasal HB ni..hehehe

cik lola said... Best Blogger Tips

Hb ni x bpe org tau sngt klau compare dgn nuff..myb sb die bru lg kot

pzah said... Best Blogger Tips

HB mmg br tp ramai blogger dah guna HB :)

cik lola said... Best Blogger Tips

err..yeke..ntah x prsan la plak..jrg bw

pzah said... Best Blogger Tips

ye.. hehe.. byk dah yg join HB :)

AkieZecky said... Best Blogger Tips

HB sy cam kura2.. lembab nak mamp....

pzah said... Best Blogger Tips

akiezacky: hehe.. sbr2..sikit2 lama2 jadi bukit