try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Tuesday, March 1, 2011

Tupai mana yang paling comel?? Bukan Chip and Dale tau!!!

Pernah tengok cerita Chip and Dale tak?? Comel kan diorang? MiSsZ nak tunjukkan kat anda squirrel yang lagi comei.. Mai tengok...



Apa yang squirrel ni dok usha? Labu tu atau little squirrel kat tepi labu tu??


Comeinyerrrrrr.. geram tengok!! Dia pun pandai makan aiskrim rupanya... nak cikit!!!


Eeee... ni edisi gatai ni!!! Mesti ikut tuan dia ni... spesis lain pun dia leh sapu je.. ishk2...

Alololo... tomei cam kartun jer.. mata dia, menawan sungguh.. cam nak tersembui jer.. geram2...

Senyum, tak perlu kata apa-apa... kacak luar, kacak dalam, kacak dengar sini..hey...

“Kamu nak rasa cikit ke?” tanya squirel ni kepada anda..

Sebelum makan, baca doa dulu...baru berkat jagung ni...

Pandanglah lihatlah, tiru macam saya...

Aksi apa ni??? No comment...

“Aku pun nak baca MiSsZ GaRdEN gak!! Tak kan anda jer baca!!,” kata cik tupai.

Ni kalau kawin, anak warna apa yer??? Jawab, jawab, jangan tak jawab...

17 comments:

Puanbee said... Best Blogger Tips

cute nye...hee misz saya dah follow awk yer :)

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

mmg cute..
tg pling cute yg mata besar tu..
hee~

cik lola said... Best Blogger Tips

ya ampunnnnnn..comeiiii...cik da sekor tupai dlu..mnja giler..tp x tau mana die mnghilang :(

xcyber said... Best Blogger Tips

am suka yg ade dgn burung tuh..
look comel.. bukan tu jer nampak sweet..laga2 pipi

cik lola said... Best Blogger Tips

@xcyber : hihi...t g kedai beli 1 bile dh dpt gaji

pzah said... Best Blogger Tips

hehehe... tupai tu pandai pakai lappy la nak berblogging jgk.ekekeke

pzah said... Best Blogger Tips

@cik lola
kesian dia tupai dia hilang.hehe

cik lola said... Best Blogger Tips

@pzah : blh ajak join contest ni..hihi

cik lola said... Best Blogger Tips

Pzah : sobsobsosb..tacing2

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: hehe.. tu la kan.. pandai lak tupai tu berblogging..kalau ajak tupai tu join kontes ni pon ok.hehe

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: hehe.. jgn la toucing2..hehe.. agaknya dia kawen lari dgn tupai lain kot tu..tu x balik rumah:P

pzah said... Best Blogger Tips

xcyber: hehe..kan comel kan laga pipi bagai..hehe.. sweet gitu

cik lola said... Best Blogger Tips

myb hilang peta untkm kembali ke umah :(

cik lola said... Best Blogger Tips

burung laga2 pipi , comel..klau manusia yg laga2 ppi cm 2 , rse nk bg penampar je

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: lain kali simpan peta kat badan tupai tu.hehe

pzah said... Best Blogger Tips

hehe..bkn nak kena penampar je kalau manusia laga pipi.. nak kena penendang n penyepak jgk kat pipi tu.hahaha

cik lola said... Best Blogger Tips

hahaha..btol2...bru depa sedar dr