try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Friday, March 4, 2011

Iklan kat truck/ lori yang anda memang nak tengok!

Manusia dikurniakan otak untuk berfikir dan berkarya. Jika anda menggunakan lebih otak kanan, maka anda tergolong dalam golongan orang seni. Orang seni memang pandai berkarya sehingga di truck/lori panjang pun mereka bolh berkarya. Memang kreatif... Kalau anda tak percaya cuba lihat sendiri...



Pertama kali anda lihat gambar ni, mesti anda ingat lukisan pemandu ni sebagai pemandu sebenar,kan? Kreatif,kreatif...




Cantik,kan? Macam betul-betul jer kotak pepsi ni bergantungan dekat dengan lori.




Dasyatnya, lori ni macam dah jadi abu je,kan?? Unik,kan???




Kalau kucing tengok truck ni, mesti excited mereka nanti. Sejukk jer mata memandang aquarium bergerak ni.




Adakah anda nampak truck ni bawa 1 botol yang besar?




Cutenyer leather bag ni. Unik truck ni...macam real jer..




Ini truck paling ilmiah. Hahaha... buku-buku paling besar kat daerah tu..




Kreatif,kan?? Boleh dapat ke kat Malaysia truck-truck macam ni? Kalau ada mesti menarik. Stakat ni MiSsZ pernah jumpa bas yang unik di Terengganu jer. Tapi itu pun tak boleh menandingi truck-truck ni.
Dalam banyak-banyak truck ni, anda paling minat yang mana yer? Jawablah di ruangan comment.. Luangkan masa anda tuk comment yer.. Thanks all...

26 comments:

cik lola said... Best Blogger Tips

omputih punye otak mmg superman plus super power..tpukan gemuruh guna kaki untk diorang

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@cik lola

Penuh gaya cik bagi tepukan yer.. heheh... Memang, kan? omputih ni memang kkreatif dan pelik2 la....

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

gler ah..
sgt kreatif kot..~
suke2..

aiman said... Best Blogger Tips

kreatif superb extravaganza.. memang encourage people being creative.. kalau malaysia mcm ni. mesti enjoy je tgk kt jalan2..

xcyber said... Best Blogger Tips

mak aii.. kat negara mana nih
sure kalau dia bawak laju2 org terpegun

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

abis la bertambah eksiden2 kt malaysia klu ada...
orang m'sia benda2 pelik komfem pandang...
skali pandang2,abis terbabas ker...heee

xcyber said... Best Blogger Tips

haha tau x per..
sbb tu la Malaysia x buat mcm tu
kalau buat mmg dah bnyak kemalangan terjadi

cik lola said... Best Blogger Tips

kompem kite dok ranking no 1 statistik kmlgn jlnraya...pas ni jom beli kapal terbang plak..x der la risiko tnggi

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

hehe...salah tu...
pasni kena naik basikal je...
bawak la laju mana slagi boleh...
komfem xde yg maut nye...

nk naik flight tu komfem eksiden jgk...kan2...

cik lola said... Best Blogger Tips

mcm slogan air asia :now everyone can die..hehe

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

fuh...kejam btl statement tu...
nasib org air asia xde yg baca blog missz ni..hehe

xcyber said... Best Blogger Tips

lepas ni nk hantar cadangan kat PM la..
suruh buat mcm nih

cik lola said... Best Blogger Tips

@izzudin : hehehe...kan ri 2 air asia xciden..trbabas msa nk mndrt..so bnyk wrtawn ubh diorg punye slogan

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

cik lola >> eh,yeke...lupa kot (-.-)

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

xcyber >> cadangan camne tu??

pzah said... Best Blogger Tips

haha..sgt kreatif.. mcm2 btl diaorg boleh buat.kat malaysia je xda lagik

pzah said... Best Blogger Tips

@cik lola
diaorg fikir lebih kot tu pasal kreatip x bertempat.hehe

pzah said... Best Blogger Tips

@aiman
kalau kat msia ada gini.. x la tkt sgt kat lori or truck bsr kat jalan.hehe

pzah said... Best Blogger Tips

@iZzuDdin
sbb tu jgk kat msia xda benda kreatip mcm tu kot.. hehe

tapi kat negara diaorg byk xcdent ke sbb hal ni?hahaha

pzah said... Best Blogger Tips

@iZzuDdin
hahaha..jln kaki je la..sng.. xda kemalangan jln raya :P lps ni kalau semua jln kaki..kemalangan jln kaki je ada..hehe

cik lola said... Best Blogger Tips

@pzah : luar ngra mmg kurg xciden..kat msia ni , haishhh..x tau nak ckp pa

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: hehe.. xcdent bkn sbb benda yg mcm gini tp cr pemanduan rakyat msia tu mbuatkan byk xcdent blaku :)

cik lola said... Best Blogger Tips

x jugak rasa nye..depa kat sana hihway blh bwk pling pelan 140 km/j...laju...tp x xciden.

pzah said... Best Blogger Tips

diaorg bwk secara bhemah.. cuba bandingkan cr pemanduan rakyat malaysia..

cik lola said... Best Blogger Tips

errr..rse nye undg2 kite sme jer dgn depa

pzah said... Best Blogger Tips

undang2 sama tp pemanduan x sama dan sikap pemandu kat msia x sama mcm diaorg