try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Saturday, February 5, 2011

Jom tengok gambar dari kamera canggih

Salam..
\Kamera Canggih??? Aku memang takda la.. MissZ nak ada kamera canggih?? memang tak mampu la.. Yang sedang-sedang saja.. Kalau nak picture cantik, cari dari tenet je..

Jom tengok, memang cantik r.. The right moment for capturing these pictures.. Love them.. Hope u'll enjoy too..

Seronoknya dapt peluang tengok serpihan2 kaca ni.. Kalau guna kamera MiSsZ, sempat tengok kaca dah berderai kat lantai je la.. Tak pun, tengok darah menitik kat lantai.. kot terkena kaca.. hahaha..

Cam tak gambar apa ni? Belon air dah pecah...

Ni pon sempat capture tu...must using high speed shutter ni...

Cantiknya....


Beberapa saat setelah capture pic ni, apa yang terjadi??? Lu pikirla sendrik (Nabil yang kata ek)

Habisla telur tembelang yang sebiji ni.. Harum semerbak baunya...



Banyak lagi gambar2 menarik yg MiSsZ ada.. nanti akan dipost kat entry akan datang...

7 comments:

cik lola said... Best Blogger Tips

mmg terbaek la...klau arapkan kmera hp cik , kompem x nmpk

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

ada tngk ctr time warp x?yg kat astro..

pzah said... Best Blogger Tips

cantikkkkkkk!!

pzah said... Best Blogger Tips

@cik lola
kalau kamera hp mmg x dpt la tangkap mcm ni.. kalau kamera yg canggih tu semua boleh.hehe

cik lola said... Best Blogger Tips

@izzudin : x..knpa ???stori2

cik lola said... Best Blogger Tips

kmera canggih , duit pn kene canggih :(

pzah said... Best Blogger Tips

kamera canggih duit mmg perlu canggih..kalau x, x dpt la gambar best gini