try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Tuesday, February 22, 2011

Katil idaman raja sehari

Bagi pasangan raja sehari, bilik tidur mereka dihias cantik dengan bunga-bunga. Tapi setelah seminggu atau sebulan atau setahun berkahwin, bilik tidur idaman dah kelihatan suram jer. Tapi kalau anda memiliki katil yang unik dan menarik, biarpun telah berpuluh tahun, bilik tidur tetap nampak ceria... jadi pemilihan katil adalah penting.. Jom tengok koleksi pertama katil-katil untuk pasangan yang telah berkahwin...



Ni katil buaian.. bertuah badan, dah besar-besar pun leh naik buaian.. Siap leh tidur pula tu...



Bagi mereka yang memiliki rumah yang kecil, elok r guna set katil ni, jimat ruang..


Wow, tilam rumput tu.. harap-harap tak miang la. Kalau miang, orang lain sedap tidur, kita terpaksa menggaru pula nanti.


Ni pun katil buaian, tapi version kecil..nak jimat budget...


Cantiknyer, tapi jangan burung tumpang sudah... maklumlah, dah macam sarang burung je katil ni.


Uniknye, macam kolam renang pun ada..


Kombinasi warna yang menyerlah. Tak jemu mata memandang. Gaya katil moden ni.. tapi kalau terhantuk kat bucu tu, tak tidur malam nanti...


Berkonsep kotemporari.. terpikat tak?? Katil yang mempunyai kuasa apungan.. Prinsip pe dia pakai ni?? Budak-budak Sains SPM, sila jawab yer...


Kalau ada la bilik tidur camni... menghadap pemandangan indah macam ni.. kalau tidur dalam kotak pun tenang kot. Hehehe... Unik katil ni, dah macam bakul jer...


Kalau tidur lesak boleh terhantuk ni. Macam kolam renang pun ada, kan?



Pencinta alam sekitar leh beli katil ni.. tapi kalau tiba musim luruh camna?? Boleh tidur ke? Pastikan tingkap bilik sentiasa tertutup. Takut burung masuk dan menetap di sarang tu... menangis malam nanti kena tidur kat lantai..hehhe...


Katil kaki spring??? Slalu MiSsZ jumpa tilam spring jer... ni kalau salah seorang berisi badan ni, mau senget jer ni... selesa ke tidur?? Kalau ni fesyen jer spring takpe la...kan???



Puas hati ngan koleksi katil kelamin MiSsZ?? Dah ada yang berkenan ker? Jangan order kat MiSsZ pula.. MiSsZ tak jual.. kalau tak puas lagi nak tengok gambar-gambar katil cute.. tunggu.... ada lagi collection MiSsZ.. terutamanya untuk yang single macam MiSsZ...

29 comments:

AdiaLuze said... Best Blogger Tips

Suka la yg katil buaian tu.. Katne nak beli yee .. thehehe..

P/S : Kalo nak tag orang, letak ke nama diorangkan dan linkkn ke blog diaorg n then, bgrau je kat org2 tu kat shoutbox @ komen ;)

MiSsZ said... Best Blogger Tips

Hehehe... MiSsZ takde borang order tau.. stakat jamu mata boleh la..

P/s: thanks, sudia ajar MiSsZ

cik lola said... Best Blogger Tips

aisehhh..gile..cik nak katil bntuk kranda blh..hehe

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

syu suka katil yg mcm sarang brung tu..
comel je..~

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

hurm,upload la pic katil missz pulak...biar kitorang komen..
heheeh

cik lola said... Best Blogger Tips

hahaha betul..sapa sokong angkt tngan mcm sya

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

ngah angkat ni....
mana cik missz ni xde reply2 ni..hurm...
hehe

cik lola said... Best Blogger Tips

hahaha..misz malu2 2 :)

xcyber said... Best Blogger Tips

syu : am pun suke gak yg mcm sarang burung tuh..cantik

pzah said... Best Blogger Tips

haha.. yg buaian tu best..tp katil musim luruh tu cool..hehe

pzah said... Best Blogger Tips

@AdiaLuze
hehehe.. kat kedai basikal ada jual kot katil gini.. hehe :P

pzah said... Best Blogger Tips

@iZzuDdin
ehehe..setuju tu.. ltk la pic katil missz lak kan..nak gak tgk.ekekeke

cik lola said... Best Blogger Tips

@pzah : t pesan kat eric soh design 1 untk awak....blh buai gune bateri

cik lola said... Best Blogger Tips

2 la spl..jom request rmai2..misz tnjuk la..hehe

pzah said... Best Blogger Tips

kalau buai guna bateri kena caj la tiap ptg sblm guna.hehehe :P

pzah said... Best Blogger Tips

syuhada: haha..sarang burung tu comel, sambil tu boleh rasa mcm mana burung tidur ek.. ehehehe

cik lola said... Best Blogger Tips

haha..btol2...klau xder letrik , merana la jwbnye

cik lola said... Best Blogger Tips

nnti burung konpius apesal mnusia minat srg burung.bangga depa

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: haha..kalau xda letrik xleh la nak guna katil buai tu.haha

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: hahaha.. hahaha.. tu la..sampai tiru cr diaorg punya sarang jadikan tmpt tidur..hehe

cik lola said... Best Blogger Tips

kene da generator kat umah..klau x , x nyenyak plak tido

cik lola said... Best Blogger Tips

pas ni burung plak tiru cra kite,..bru fair

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: haha..xda generator kat rumah jadi x boleh nak pakai katil gitu

pzah said... Best Blogger Tips

katil yg kaki dia spring pun ok jgk tu.hahaha

cik lola said... Best Blogger Tips

xder generator sila lupakan nhasrat nak beli katil cm 2 :)

cik lola said... Best Blogger Tips

x tkut ke lompat2 plak katil 2t

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: hahaha.. kalau ada pun, x tau mana nak dpt katil mcm tu.hahaha

pzah said... Best Blogger Tips

hehe.. lompat tu best.. haha..lagi kat katil.mcm kanak2 riang.hahaha

AkieZecky said... Best Blogger Tips

best2..