try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Friday, February 18, 2011

Misai boleh menggoda wanita?? Sila tanya Siti Nurhaliza...

Aku memang peminat setia Siti Nurhaliza...Memang banyak gambar-gambar Siti yang dah aku kumpul. Siti Nurhaliza penyanyi nombor satu di Malaysia. Mesti semua orang tertanya-tanya di awal perkahwinannya dahulu, mengapa Siti Nurhaliza memilih Datuk K sebagai peneman hidupnya?? Adakah kerana hartanya? Ketampanannya? Atau kerana misainya? Lelaki dan misainya... Mungkin ada rahsia disebalik misai seorang lelaki?? Kaum lelaki, sila jawab ye... Jom tengok gambar-gambar misai ni, untuk kaum Adam mengambil idea melentik misai mereka..hehehe....




Misai pak cik ni tak berbentuk.. Sama ada tak sempat sikat ataupun dia sedang membuat iklan SEBELUM menggunakan syampu Rejoice.

Di sini anda boleh memilih sama ada misai hitam yang kiut miut ni atau pun misai putih yg ditouch up baik.. keras cam batu.. mungkin pakai gel rambut. Macam gaya tanduk kerbau pun ada.


Atau anda memilih misai ala-ala A.Galak... Cuma A. Galak tak sepanjang misai PakCik ni. Anda nak cuba buat macam ni??




Ini mesti pesta misai dan janggut kan? Pakcik yang baju biru tu lebih bergaya misainya.. Setuju tak??


Bentuk apa janggut Pak Cik ni?? Nampaknya macam bersusah payah je nak buat ni. Kalau sesiapa yang ada hati nak buat janggut macam ni, kena buat depan komputer la. Kena tiru sungguh-sungguh..


Yang ini paling berani.... Gaya SOTONG KURITA.. Bukan sahaja Siti akan terpikat, Britney pun tergoda nanti.. hehehe.. gurau2 je.... Tapi, lom cuba lom tau...

Ok, lepas tengok semua fesyen misai dan janggut ni, buatlah keputusan yang sepatutnya.. Yang manakah fesyen pilihan anda??? Anda pilih, anda dapat... hehehe...

Gambar-gambar ini merupakan kiriman email dari sahabat MiSsZ...Thanks 4 the pictures.. Sharing is caring...

17 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

kenapa ada janggut macam kurita

cik lola said... Best Blogger Tips

euwww..x suke mamat yg da misai serabai.geli n rimas

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@cik lola

MiSsZ pun tak suka yang serabai2.. yg sikit2 and kemas ok gak...

cik lola said... Best Blogger Tips

hahaha...x tau la cm mana org laki ni blh brnyawa dgn misai pelik2..myb sbgai penapis udra kot untk idung

xcyber said... Best Blogger Tips

omg my ex tak suka laki bermisai la..
ade ke plak.. haha lama2 kami clash

MiSsZ said... Best Blogger Tips

@cik lola

hehehe...tau takper.. tak payah beli penutup hidung time H1N1..

pzah said... Best Blogger Tips

hahaha.. berapa lama agaknya nak dapat misai panjang gitu.wakakaka

cik lola said... Best Blogger Tips

gilers kan...rimas..nak brnfs pn ssh

pzah said... Best Blogger Tips

hehe.. x suka lelaki bermisai gitu.. tp kalo misai nipis sikit tu boleh terima lagi. hehehe..

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: hehe.. mungkin jgk tu sbg penapis udara semasa diaorg bernafas kot..ekekee :P

cik lola said... Best Blogger Tips

haha..btol..laki klau da misai yg nipis n kemas agak macho ..

cik lola said... Best Blogger Tips

lelaki yg brmisai serabai mmg x mnyedut udra yg bersih sb da penapis smula jadi

pzah said... Best Blogger Tips

hehe.. kalau yg nipis dan kemas nampak macho je kan.. hehe.. suka tengok :)

pzah said... Best Blogger Tips

x sesak ke agaknya diaorg simpan misai panjang gitu..org lain lak tgk rimas

cik lola said... Best Blogger Tips

da misai yg brsimpang siur..nak kene selak klau time nak makan

pzah said... Best Blogger Tips

hahaha..menyusahkan je mcm tu.. sesiapa yg bermisai je boleh rasa n faham

AkieZecky said... Best Blogger Tips

misai??? no no no.. hehe..