try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Saturday, February 19, 2011

Petua menghilangkan dengkur

Cik abang kuat berdengkur?? Mesti cuba petua ni...



1. Tumbuk 7 biji buah badam sehingga lumat
2. Campurkannya dengan air susu suam
3. Kacau sehingga sebati dan minum

18 comments:

cik lola said... Best Blogger Tips

hahaha..blh suggest kan kat abg ipar cik..sklai brdengkur cm prtndgn koir plak

xcyber said... Best Blogger Tips

am x dengkur..
so kena amalkan jugak..tuk elakkan =)

cik lola said... Best Blogger Tips

bgus2..sllu nye lelaki yg kuat brdengkur..pmpoan da ke??err..rendah la t duit hantaran

pzah said... Best Blogger Tips

haha.. lelaki selalu bdengkur boleh la try ni.ekekeke

cik lola said... Best Blogger Tips

hahaha..dengkur dgn lelaki ibrt isi dan kuku

pzah said... Best Blogger Tips

hahaha.. kalau berdengkur mmg laki la.. ehehe.. perempuan xda la berdengkur kan kan kan.kalau ada tu kena kurangkan duit hantaran :P

pzah said... Best Blogger Tips

xcyber: hehe..mencegah lebih elok dr merawat ek sbb tu try sblm nnt tidur berdengkur

cik lola said... Best Blogger Tips

haha.wat malu jer bile time umah mak mentua..ewwwwww hodoh nye

cik lola said... Best Blogger Tips

p dengkur ni x blh tau kite bakal dpt ke x kan

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: hahaha.. sbb tu kena potong duit hantaran kalo ppuan bdengkur.hehe

pzah said... Best Blogger Tips

kita x tau kot kita bakal dpt dengkur tu bila

cik lola said... Best Blogger Tips

so letak la hntrn tnggi2 sblom diberi diskaun

cik lola said... Best Blogger Tips

awas la kpd yg suke brdengkur

pzah said... Best Blogger Tips

ahaha.. kalau xda yg pinang mcm ne nak ltk hantaran tinggi.hahaha

pzah said... Best Blogger Tips

hehe..awas kpd yg berdengkur..cik lola berdengkur x.hehe

AkieZecky said... Best Blogger Tips

saya x berdengkur.. ehh? time tido mana tau... huhu

AkieZecky said... Best Blogger Tips

nak test kat sapa ek??

pzah said... Best Blogger Tips

akie: hahaha..kalau sendiri sedar tu diri sendiri bdengkur mmg terer ar.hhaha