try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Wednesday, February 9, 2011

Namaku Zie, lebih ok digelar MiSs Zie @ MiSsZ kerana diriku masih single. Umur 26 tahun 10 bulan lebih kurang. Anak bongsu dari dua orang adik-beradik. Seorang yang simple dan suka berkarya. Amat teringin nak menjadi blogger yang best. I'm a newbie in this area. So, MiSsZ memerlukan bantuan daripada semua untuk membuat teguran dan memberi komen yang membina untuk memajukan lagi MiSsZ Garden ni.. "Mari Kita ke Taman, Hey!".. Thanks... Luv u all....


7 comments:

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

ooh..
syu nk kna pggil kak zie ke?hehe..~

cik lola said... Best Blogger Tips

ooo..cik kene pnggil akak la ni..sb umo cik bru 20..slmt brknln ye kak

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@cik lola:ooh..cik 20 tahun ke..syu tua lg la..syu 21 thun..

xcyber said... Best Blogger Tips

umur 26 thn?? dah tua 5 thx dr am =)

pzah said... Best Blogger Tips

hehe.. umo 26 rupanya ek.. ni kena panggil kakak ke macik..ekeke gurau je :)

cik lola said... Best Blogger Tips

hahaha..tacing misz nnti

pzah said... Best Blogger Tips

hehe.. jgn tacing2 misz..gurau je :)