try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Sunday, February 20, 2011

Petua tak perlu basuh kereta untuk setahun, tetapi kereta anda menjadi lebih menarik...

Anda jenis yang malas basuh kereta?? Tapi anda tak sanggup orang lain kutuk kereta anda sangat hodoh.. Atau anda bimbang orang akan mengeluarkan ayat-ayat ini kepada anda???

• “Harap muka je ensem/cantik, kereta berlapuk!! Debu boleh buat bedak badan untuk setahun!”
• “Kereta dengan tuan punya kereta sama je berhabuk!!!”
• “Eh, mana kereta kamu?” (Walaupun waktu itu anda memang berdiri di sebelah kereta anda.. Dia sampai tak nampak kereta kamu tu.. dah bertapuk ngan debu..)

Kalau anda tidak mahu mengalami masalah ini, walaupun anda tetap nak teruskan sikap malas membasuh kereta, mari ikuti tips MiSsZ ni...



Anda ikut je cara Pak Cik Ensem ni... Dia memang confident dengan kaedah dia...



Hehehe.. Macammana??? Boleh buat??? Kalau susah-susah sangat, buat gambar orang lidi pon takpe...Hehehe.. Banyak-banyak gambar anda suka yang mana yer?? Jawab dalam ruangan comment yer...

Gambar-gambar ini merupakan kiriman email dari sahabat MiSsZ...Thanks 4 the pictures.. Sharing is caring...

17 comments:

cik lola said... Best Blogger Tips

hahahaha..org yg mls cm ni cmpak kat pdg pasir kawn dgn unta jer

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

hehe...mana amik idea or terjumpa gambar2 ni??

xcyber said... Best Blogger Tips

waa.. thx for info missz

cik lola said... Best Blogger Tips

misz ambik kat encik google ek??

pzah said... Best Blogger Tips

hahaha.. berapa inci la debu kereta tu sampai boleh siap melukis bagai lagi. hahaha.. seni btl

cik lola said... Best Blogger Tips

mesra alam kan kete nye..debu melekat so xder dh debu brterbangan

pzah said... Best Blogger Tips

hahaha.debu dah melekat kat kereta xda dah debu nak berterbangan di mana2 tu

pzah said... Best Blogger Tips

xnak la basuh kereta bertahun supaya boleh buat seni mcm atas ni.hahaha

pzah said... Best Blogger Tips

izzuddin: hehe..hairan jgk ni sbb kat sini byk je gambar pelik2.. hehe

cik lola said... Best Blogger Tips

rajin misz kan cr gmbr cm ni...bgus2..kteorg pn blh enjoy da pic

cik lola said... Best Blogger Tips

debu2. 2 kite blh guna time xder air..wat tayammum

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: tu la kan.. kalau nak cr sendiri gambar mcm ni malas.. nasib misz tunjuk.. tau jgk benda mcm ni wujud.hahaha

pzah said... Best Blogger Tips

hahaha..satu idea yg bernas buat tayammum bila xda air nnt.hahaha

cik lola said... Best Blogger Tips

misz cr kat google ke atau mmg wat research sndrik?

cik lola said... Best Blogger Tips

hahahaha..btol2...debu2 yg berfaedah

pzah said... Best Blogger Tips

hehe.. gugel mungkin.hahaha

pzah said... Best Blogger Tips

hehe..x sia2 x basuh kereta..ada jgk kegunaan nnt kot.hahahaha