try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Wednesday, February 2, 2011

Origami Haiwan (Arnab)

Salam...
OK, hari ni aku nak bincangkan mengenai origami. Paling kurang, korang mesti pernah buat origami waktu zaman berhingus dulu kan?? Apa origami yang korang pernah buat?? Sampan? Kamera? Mulut? Yang ni semua biasa aku buat.. Tapi zaman aku kecik-kecik dulu, mana kenai internet ni.. jadi terbataslah origami yang aku terpikir nak buat. Jadi sekarang aku ambik kesempatan untuk memperkenalkan kat korang origami haiwan yang cute-cute belaka. Bolehla korang buat untuk si kecil. Mesti seronok mereka nanti.. Leh bukak zoo..

Ok, haiwan pertama kita, biarlah yang paling jinak.. kita mulakan dengan arnab yang macho bergaya. Cara-caranya leh tengok kat pic ni.

Selain tu, ada gak arnab yang macam belon.. lagi best, gebu je.. nak try buat tak?? Boleh tengok kaedah kat pic ni yer.. comei...


Comel,kan?? Kalau buat pelbagai warna, lagi menarik.. OK, selamat mencuba.. nanti kita akan buat haiwan lain pula ye...

5 comments:

cik lola said... Best Blogger Tips

misz dpt kat site mana ek psl menda ni??

pzah said... Best Blogger Tips

comelll.. tp x reti buat T_T

cik lola said... Best Blogger Tips

hahah..cik pon jnis yg x kreatif

pzah said... Best Blogger Tips

ye..kalau x kreatip apa pun ssh nak buat

Anonymous said... Best Blogger Tips

They look wonderful hanging on the fireplace and thus make a wonderful
gift for just about anybody. The simple truth is that every person includes
a different personality and everyone loves various things in general.
It is obviously difficult to discover the perfect gift on every one you love but there's always an easy way to find out.

Also visit my webpage: easy-gift-ideas.com