try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Saturday, February 26, 2011

Alhamdulillah... MiSsZ menang 2nd prize My Tinker Space Give-Away

Salam semua...

Pertama sekali MiSsZ nak bersyukur ke hadrat Illahi, kerana dengan limpah rahmatnya, MiSsZ telah tersenarai antara yang bertuah dalam GiveAway anjuran My Tinker Space




Alhamdulillah, MiSsZ dapat 2nd prize.. nak tengok hadiahnye?? Ni dia...




Surprise...











Pagi hari ni, MiSsZ bz sangat... Pagi-pagi lagi dah temankan makcik MiSsZ ambil anak perempuannya di UiTm Sri Iskandar, Perak.. Petang ni baru cek email.. Tengok-tengok ada msg dari Kak Aisyah, bagitau MiSsZ dapat 2nd prize. Seronok sangat-sangat.. Semoga Allah murahkan rezeki Kak Aisyah, dan rezeki MiSsZ jugak.. hehe...

Tak sabar nak tunggu hadiah sampai... Gud luck to all my friends...

P/s: esok MiSsZ tak dapat nak update pagi, MiSsZ nak gi jumpa kawan-kawan lama MiSsZ. Mereka dah abis study. Lepas ni, masing-masing balik ke rumah sendiri. Susah nak jumpa lagi. Jadi esok kami nak jumpa, nak lepas rindu abis-abis..

Malam esok kita jumpa lagi yer, InsyaAllah...







16 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said... Best Blogger Tips

As salam..tahniah dr K.Atie!!semoga pasni makin murah rezeki Missz yer..makasih gak tag k.atie...Insallh,nanti k.atie buat.Arini bz sikit...g umah org kawen & nk htr anak blk asrama...Daaa slmt berhari mgguuuu...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said... Best Blogger Tips

wah bestnya missz.....jeles bonda amani taw... heheheh

MiSsZ said... Best Blogger Tips

Salam...

Kak atie n bonda amani, thanks... Rezeki ni.. Harap-harap pasni dimurahkan rezeki lagi. untuk kak atie n bonda amani gak.. Hehehe..

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

thniah missz...~

cik lola said... Best Blogger Tips

tahniah....bile la plak cik nk brtuah cm misz :)

xcyber said... Best Blogger Tips

Tahniah...
waaa lepas ni nk cari contest bnyak2 la..
nk menang hadiah best2 =)

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

wa.........
pastu terus wat GA sendiri pulak ek...
tq2 =)

pzah said... Best Blogger Tips

tahniah menang.hehe.. join kontes tp x penah menang lagi masa ni.haahaha

cik lola said... Best Blogger Tips

sma2..ni bru first time join contskat blog

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: hehe.. jadi bila 1st time ni.. jom la join dgn usaha yg gigih.hehe :)

cik lola said... Best Blogger Tips

hehe..gigih smpai berpeluh

pzah said... Best Blogger Tips

hehe.. sama la kita ni.. hahaha..

pzah said... Best Blogger Tips

@iZzuDdin
dah menang tu ptt kongsi2..hehe

cik lola said... Best Blogger Tips

izzudin , ingat tau jnji nk kasi kfc

pzah said... Best Blogger Tips

kfc? hehe..nak jgk :P

AkieZecky said... Best Blogger Tips

tahniah.. even dah lama.. hahaha.. bila la nak menang GA missz pulak.. huhuhu