try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Saturday, February 5, 2011

Fesyen Tudung

Salam..

Bagi seorang muslimah sudah menjadi kewajipannya untuk memakai tudung bagi menutup aurat. Dalam era moden ini, tudung digayakan dengan pelbagai fesyen. Justeru itu, kali ini entry ni berkaitan dengan fesyen tudung. Aku dapat kaedah memakai fesyen tudung ini dari satu majalah yang memang terkenal di Malaysia ni. Tak dinafikan, sesetengah gaya tudung ni tidak menutup bahagian yang sepatutnya dengan baik. Tapi kita perlu pandai2 ubahsuai la.. mungkin boleh buat cara Ustazah Siti Nor bahyah pakai tudung. Guna dua lapis. Walaupun bahagian luar kita singkatkan untuk jadikan macam dalam fesyen ni, masih ada lapisan dalam yang men'cover' yang sepatutnya.


OK, dah clear, kan? Selamat mencuba...

3 comments:

cik lola said... Best Blogger Tips

cik suke google kat utube cra nak pkai shwal...tp x bpe konpiden nak pkai :)

cik lola said... Best Blogger Tips

dh try tutorial ni..tp x jd..hehehe

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: hehe..x jd cuba lagi.. :)
nampak senang tapi nak buat sendiri ssh