try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Wednesday, February 9, 2011

Simpulan Rindu...

Alamak, ada dinner dengan rakan sepejabat la.. Nak pakai baju apa yer? Tudung apa? Gaya tudung yang macammana yer?? Jangan kelam-kabut... Bawa bertenang wahai gadis ayu.. Meh sini baca entry ni.. masalah anda akan selesai dengan simpulan rindu...



Macam biasa la, MiSsZ minat baca NUR. Banyak tips2 menarik, gaya fesyen dan info-info penting boleh anda dapati dengan membaca majalah NUR.. Di sini, MiSsZ kongsikan gaya tudung ni.. agak menarik... Cuma kalau boleh, gunakanlah tudung yang lebar supaya boleh menutup dada. Ataupun pakai tudung dua lapis.. Ini cadangan MiSsZ je..
Camne caranyer? Meh tengok kat gambar ni..




Ok tak?? Senang je kan?? So takda masalah la nak kuar dinner.. Jom, saper nak belanja MiSsZ???

5 comments:

cik lola said... Best Blogger Tips

cik skrg ni tgh gila meroyan inner tudung dr ayunar...cntik n ada muncung..x nmpk melekap...hrga pun murah..

xcyber said... Best Blogger Tips

am laki.. so tatau ape2 pasal ni.. ngeee

pzah said... Best Blogger Tips

sgt mudah..hehe

cik lola said... Best Blogger Tips

cik x bpe reti nk pkai shawl..kene tngk bnyk tutorial

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: sama la.. x reti dan xnak pakai kot sbb nampak x sesuai je T_T tapi org lain pakai nampak comel lak