try je

Klik anak burung yang paling bising ni.. Churp.. Churp...

BARANG BAIK DI CHURP-CHURP!!

KLIK dan BAGITAU MISSZ!!

P/s: KLIK je dan iklan akan keluar di window baru.. tak jejaskan window yang sedang anda buka!!


Sunday, February 20, 2011

Petua menambah berat badan

Badan sekeping?? Macam lidi.. Cuba contohi petua ni...



1. Apabila menanak nasi, setelah mendidih, cedoklah airnya segelas
2. Biarkan sejuk
3. Minum pagi dan petang
4. Boleh masukkan sedikit gula sebagai penambah perisa

22 comments:

AdiaLuze said... Best Blogger Tips

Salam kenal... ^__^

Cara nak buat gambar kat sidebar :

Pergi ke --> Dashboard --> Design --> Page Elements --> Di sidebar klik 'Add a Gadget' --> Pilih 'Picture' dan just isi je ruangan yang perlu --> Save --> Arrange kedudukan gadget yang baru ketempat yang awak kehendaki...

Senang je kan..Slamat mencuba !! ;)

cik lola said... Best Blogger Tips

kiki.kompem cik jd bigfoot t

xcyber said... Best Blogger Tips

haaa..
kalau petua ni am leh guna..
thx 4 info =)

iZzuDdin said... Best Blogger Tips

bole pkai ke ni?
pelik jer

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

nak petua kuruskan bdn..x nak yg tmbhkan berat bdn..huhu~

SyUhAdA said... Best Blogger Tips

@iZzuDdin:try ar..bru tau leh pkai ke x..~

xcyber said... Best Blogger Tips

syu : am nk yg tambahkan berat badan =).. tp kdg2 perut am penuh ngan air jer

cik lola said... Best Blogger Tips

@izzudin : try la wat..x klau brjya roger2 cik kays :)

cik lola said... Best Blogger Tips

cik bru jer kena bebel dgn doktor sb ambik ubat kurus untk trunkn brt bdn...rse nye better senam..turun kn brt bdn scra nutral..l

pzah said... Best Blogger Tips

errr..serius ke ni? berkesan x?

cik lola said... Best Blogger Tips

try dlu br tau..t dh tau share2 la kat kami

pzah said... Best Blogger Tips

cik lola: hehe..xnak la sbb skrg dah gemok..ekekeke :P

pzah said... Best Blogger Tips

syuhada: haha..nak kuruskan badan je.kalau pakai petua ni bertammbah lak berat kan.. :)

cik lola said... Best Blogger Tips

ngeee..sma2..cik pon sng sile nek berat badan

cik lola said... Best Blogger Tips

so kene tukar nama entry " petua memberatkan lagi badan"

pzah said... Best Blogger Tips

hahaha! yeay! tajuk entri yg bgs. menambahkan lagi berat badan.haha

pzah said... Best Blogger Tips

nak naikkan berat bdn ni punya senang.nak turun punya bertahun nak makan masa..

cik lola said... Best Blogger Tips

huhu..pas ni org komplain plak sb dh gemuk

cik lola said... Best Blogger Tips

brgantung jugak pd metabolism bdn

pzah said... Best Blogger Tips

hehe.. komplen gemok kita buat tips kurus lak.hehe

pzah said... Best Blogger Tips

aah.bergantung jgk pada metabolisma bdan ssorg

AkieZecky said... Best Blogger Tips

nak kurus laaaaa